opinie

Telefony (pn - pt: 10 - 18, sb: 9 - 13)     Warszawa : 22 374 3140,   22 374 0607,   501 419 827    Kraków : 12 421 4769
teleskop
Astronomia Optyka Technologia
   Szukaj    
 
   Koszyk więcej    
0 przedmiotów
   Kategorie    
Teleskopy » (399)
 
Mikroskopy » (290)
 
Lunety » (249)
 
Lornetki » (538)
 
Publikacje » (99)
 
AstroAkcesoria » (773)
 
Okulary astronomiczne » (342)
 
Noktowizory » (200)
 
Termowizja » (61)
 
Statywy » (89)
 
Dalmierze » (39)
 
Lupy » (70)
 
FotoAkcesoria » (90)
 
Czyszczenie optyki (23)
 
Gadżety » (117)
 
Używane i inne » (1)
 
Celowniki » (200)
 
Dla myśliwych » (286)
 
Latarki » (124)
 
Oprogramowanie (3)
 
Kamery sportowe i drony » (428)
 
NOWOŚCI  (37)
 
   Wysyłka    

 
Wysyłka GRATIS

Zamów dowolny produkt oznaczony tym logo,
a całość zamówienia dostarczymy na nasz koszt kurierem (Pocztex Express 24 / UPS).



 
Wysyłka Pocztex Ekspres 24

• Kurier Pocztex: 10 zł
• Kurier Pocztex + pobranie: 15 zł
 


 
Wysyłka kurierem

• Kurier UPS: 19 zł
• Kurier UPS + pobranie: 25 zł

 
   Sklep w Warszawie    
Mapa dojazdu
 
WARSZAWA, ul. Grochowska 8-B
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   Sklep w Chorzowie    
Mapa dojazdu
 
CHORZÓW, ul. Katowicka 56
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   Sklep w Krakowie    
Mapa dojazdu
 
KRAKÓW, ul. Dietla 69
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   O firmie    
Kontakt/O firmie
Dostawa i zwroty
Ochrona prywatności
Polecane produkty
Regulamin
   Waluta    
   Język    
Polski English
Polityka prywatności Polityka prywatności
Polityka prywatności

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez sklep internetowy Teleskopy.pl, prowadzony pod adresem internetowym http://www.teleskopy.pl (dalej zwaną Witryną) przez InSolutions Aleksander Kacz z siedzibą w Warszawie, (dalej zwanego Sklepem Internetowym).
 
Sklep internetowy dokłada wszelkich starań w celu zapewnienia poszanowania Państwa prywatności i ochrony udzielonych informacji osobowych podczas korzystania z Witryny i dokonywania zakupów w ramach sklepu oraz w tym celu podejmuje wszelkie niezbędne działania.
 
Dokonywanie bezpiecznych zakupów i płatności w sklepie internetowym www.teleskopy.pl wymaga wypełnienia formularza, w którym należy podać informacje umożliwiające skontaktowanie się z klientem (adres e-mail, numer telefonu, adres zameldowania na pobyt stały, adres dostawy oraz ewentualnie dane do faktury). Informacje podane w formularzu są przez nas wykorzystywane wyłącznie do celów przeprowadzenia transakcji w naszym serwisie. Podanie powyższych danych jest dobrowolne, lecz konieczne dla dokonania rejestracji i zakupu w ramach Witryny. W celu realizacji umowy sklep internetowy może udostępniać zebrane od Państwa dane do następujących podmiotów: Poczta Polska, firmy kurierskie oraz operatorów systemów płatności (np. Payu.pl). W takich przypadkach ilość przekazywanych danych ograniczona jest do wymaganego minimum. Przy logowaniu i dokonywaniu płatności online połączenie jest szyfrowane 128 bitowym kluczem SSL.

Właściciel witryny www.teleskopy.pl nie ponosi odpowiedzialności za szkody powstałe z winy użytkownika, w tym wynikłe w związku z udostępnianiem haseł do swojego profilu klienta oraz swoich danych osobowych, loginów i haseł do swoich kont poczty e-mail.

Prawo do wglądu, poprawienia i usunięcia informacji o użytkowniku

Nasi klienci mają prawo na każde żądanie otrzymać wgląd i prawo zmiany lub usunięcia swoich danych osobowych przetwarzanych przez nasz sklep w związku z prowadzoną działalnością. Jeżeli chcesz cofnąć zgodę, edytuj swoje dane w profilu lub skontaktuj się z nami.

Dokonując rejestracji wyrażacie Państwo zgodę na przechowywanie oraz przetwarzanie danych osobowych zawartych w formularzu rejestracji dla potrzeb niezbędnych do realizacji transakcji, zgodnie z Ustawą (art. 6 ust. 1 lit. b RODO).

Pytania dotyczące informacji o prywatności prosimy kierować na adres: rodo@teleskopy.pl jak również masz prawo skontaktować się z Prezesem Urzędu Ochrony Danych Osobowych (PUODO) jeśli masz pytania lub wątpliwości związane z danymi osobowymi.

Google Analytics

Niniejsza witryna internetowa korzysta z Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. (“Google”). Google Analytics używa “cookies”, czyli plików tekstowych umieszczanych na komputerze użytkownika w celu umożliwienia witrynie przeanalizowania sposobu, w jaki użytkownicy z niej korzystają. Informacje generowane przez cookie na temat korzystania z witryny przez użytkownika (włącznie z jego adresem IP) będą przekazywane spółce Google i przechowywane przez nią na serwerach w Stanach Zjednoczonych. Google będzie korzystała z tych informacji w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z internetu. Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google. Google nie będzie łączyła adresu IP użytkownika z żadnymi innymi danymi będącymi w jej posiadaniu. Użytkownik może zrezygnować z cookies wybierając odpowiednie ustawienia na przeglądarce, jednak należy pamiętać, że w takim przypadku korzystanie z wszystkich funkcji witryny może okazać się niemożliwe Korzystając z niniejszej witryny internetowej użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie przez Google dotyczących go danych w sposób i w celach określonych powyżej.

Ciasteczka (Cookies)

Witryna www.teleskopy.pl wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka), które ułatwiają korzystanie z naszej strony.
 
Ciasteczka – (ang. cookies) – niewielkie informacje tekstowe, wysyłane przez serwer WWW i zapisywane po stronie użytkownika (zazwyczaj na twardym dysku). Ciasteczka są stosowane najczęściej w przypadku liczników, sond, sklepów internetowych, stron wymagających logowania, oraz do monitorowania aktywności odwiedzających. W żaden sposób nie niszczą systemu operacyjnego zainstalowanego w komputerze, ani nie wpływają na jego działanie.
 
Witryna www.teleskopy.pl wykorzystuje pliki cookies do zapisu sesji i zawartości koszyka użytkownika w celu umożliwienia nawigacji po stronie bez utraty zawartości koszyka i wprowadzonych danych formularzy. Jeżeli uznają Państwo, że obecność plików cookie narusza Waszą prywatność, możecie w każdej chwili je wyłączyć albo dla konkretnej witryny, albo dla wszystkich połączeń z Waszej przeglądarki. Instrukcje zezwalania na obsługę plików cookies są zależne od używanej przeglądarki - prosimy odwołać się do dokumentacji stosownej przeglądarki w celu uzyskania dalszego wsparcia.

Marketing Sklepu Internetowego

O ile Państwo wyraziliście zgodę na wysyłanie newslettera, podany przez Państwa adres e-mail będzie wykorzystywany w celach marketingowych własnych produktów Teleskopy.pl. Zgoda może być cofnięta w każdym czasie (art. 6 ust. 1 lit. a RODO).

Komu przekazujemy dane osobowe?

Aby zapewnić najwyższą jakość usług, korzystamy z usług zewnętrznych dostawców. Twoje dane osobowe przekazujemy poniższym podmiotom:

• Firmy kurierskie
• Biuro rachunkowe
• System sprawnej obsługi zwrotów i reklamacji
• System komunikacji z klientami
• Systemy płatności i banki

Zakupy ratalne

W przypadku zakupów na raty, instytucją kredytową, przy pomocy której sklep internetowy przeprowadza ocenę kredytową jest Żagiel S.A. / Santander Consumer Finanse S.A.

Inne strony internetowe

W ramach Witryny mogą pojawiać się okresowo linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Witryny i nie są w żaden sposób nadzorowane przez sklep internetowy. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności, z którymi zalecamy zapoznać się. Sklep internetowy nie ponosi odpowiedzialności za zasady postępowania z danymi w ramach tych stron.

W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt: kontakt@teleskopy.pl.

Dalej
   Najpopularniejsze    
01.Cyfrowa lornetka noktowizyjna NV400-B 3,5-7x31 dzień / noc [999.-]
02.Lornetka Steiner Nighthunter 8x56 (model 2017) [3399.-]
03.Torba do transportu teleskopu długości 110 cm (TPL) [109.-]
04.Teleskop Spinor Optics R-70/700 AZ-2 [329.-]
05.Obrotowa mapa nieba najdokładniejsza fi=30 cm wodoodporna [15.-]
06.Teleskop Spinor Optics N-200/1000 EQ-5 (trzy okulary Ploessla, Barlow 2x i filtr księżycowy w zestawie) [2299.-]
07.Lornetka TPL MILITARY 7x50 RF wojskowa lornetka z dalmierzem, doskonała do lasu [719.-]
08.Lornetka astronomiczna Celestron SkyMaster 15x70 (BaK-4) + adapter do statywu + futerał [299.-]
09.Mikroskop Levenhuk D740T 40-2000x trino z kamerą USB 5,1 Mpix [2699.-]
10.Kamera termowizyjna termowizor Flir Scout TK 640x480 [2549.-]
11.Lornetka Spinor Optics Astro 20x80 BaK-4 [479.-]
12.Lornetka Acuter 8x32 [339.-]
13.Adapter afokalny do astrofotografii i digiscopingu dla aparatów kompaktowych, hybryd i lustrzanek [85.-]
14.Lornetka Delta Optical 8x56 Titanium ED [1199.-]
15.Teleskop Celestron AstroMaster 130 EQ N-130/650 Motor Drive (z napędem) [889.-]
16.Teleskop Spinor Optics R-90/900 AZ-3 [639.-]
17.Lornetka Acuter 8x42 ED [949.-]
18.Lornetka Acuter 10x42 ED [999.-]
19.Luneta Vortex Strike Eagle 1-8x24 [1779.-]
20.Lornetka Acuter 10x42 [399.-]
21.Teleskop GSO Dobson 10" DeLuxe 254/1250 M-CRF (mikrofocuser 1:10, chłodzenie lustra, model 880) [2059.-]
22.Teleskop Spinor Optics N-114/450 Dobson [419.-]
23.Mapa Księżyca obserwacyjna fi=30 cm wodoodporna [10.-]
24.Teleskop Levenhuk SKYLINE PRO MAK 127 EQ3-2 [2399.-]
25.Luneta celownicza Vortex Golden Eagle HD 15-60x52 (ECR-1 MOA) [5659.-]
26.Atlas nieba gwiaździstego do 6,5 magnitudo (wyd. 2012) [15.-]
27.Lornetka Acuter 8x32 ED [799.-]
28.Teleskop Spinor Optics N-130/650 Dobson [559.-]
29.Luneta Acuter NatureClose 100 A 22-67x100 WP kątowa + pokrowiec [1229.-]
30.Teleskop TPL Travel 70 AZ 70/400 [239.-]
31.Mikroskop cyfrowy Levenhuk DTX 500 Mobi 20-500x LCD 3" TFT 5 MP [559.-]
32.Mikroskop cyfrowy Levenhuk DTX 500 LCD 3,5" TFT 5 MP 20-500x [599.-]
33.Lornetka Spinor Optics Astro 15x70 BaK-4 + futerał [299.-]
34.Lornetka Celestron 10-30x50 UpClose G2 ZOOM [225.-]
35.Teleskop Spinor Optics N-130/900 EQ-2 [669.-]

Copyright © 2001-2019 teleskopy.pl
Teleskopy, astronomia, mikroskopy, lunety i noktowizory w najlepszym wydaniu!
 


 
[1971] [261] [2370] [3272] [4605] [3767] [1434] [4924] [2307] [4731] [5146] [3416] [4817] [2010] [5136] [790] [4566] [889] [3124] [3425] [2486] [5660] [2128] [730] [1827] [2736] [5222] [2641] [4950] [4046] [2822] [4890] [3320] [4728] [5016] [5364] [4964] [4210] [433] [2882] [1822] [2237] [1308] [2968] [2512] [5485] [1507] [3394] [3455] [4466] [1011] [57] [5566] [651] [2275] [526] [5625] [1646] [4189] [2768] [229] [4123] [5585] [2843] [2109] [2030] [605] [5641] [4977] [4726] [4996] [3539] [5520] [3293] [1133] [5562] [1223] [2857] [1252] [5119] [3151] [2081] [3386] [488] [5338] [5011] [1996] [513] [3796] [5134] [3490] [5266] [2377] [4492] [2816] [306] [1319] [461] [625] [3525] [3882] [3816] [1724] [799] [5392] [3304] [3049] [4405] [470] [535] [5386] [5442] [4706] [4634] [5085] [1903] [834] [4359] [1025] [3159] [639] [5110] [4147] [2197] [4295] [1982] [1637] [5186] [1854] [833]