opinie

Telefony (pn - pt: 10 - 18, sb: 9 - 13) :  22 374 3140,   22 374 0607,   12 421 4769,   791 333 983
teleskop
Astronomia Optyka Technologia
   Szukaj    
 
   Koszyk więcej    
0 przedmiotów
   Kategorie    
Teleskopy » (377)
 
Mikroskopy » (286)
 
Lunety » (248)
 
Lornetki » (503)
 
Publikacje » (95)
 
AstroAkcesoria » (713)
 
Okulary astronomiczne » (287)
 
Noktowizory » (182)
 
Termowizja » (51)
 
Statywy » (86)
 
Dalmierze » (34)
 
Lupy » (51)
 
FotoAkcesoria » (89)
 
Czyszczenie optyki (23)
 
Gadżety » (110)
 
Używane i inne »
 
Celowniki » (170)
 
Dla myśliwych » (276)
 
Latarki » (119)
 
Oprogramowanie (3)
 
Kamery sportowe i drony » (411)
 
NOWOŚCI  (48)
 
   Wysyłka    

 
Wysyłka kurierem

• Kurier: 15 zł
• Kurier + pobranie: 19 zł

 

 
Wysyłka Pocztą Polską

• list / paczka: 10 zł
• pobranie pocztowe:15 zł
 


 
Wysyłka GRATIS

Zamów dowolny produkt oznaczony tym logo,
a całość zamówienia dostarczymy na nasz koszt kurierem.


   Sklep w Warszawie    
Mapa dojazdu
 
WARSZAWA, ul. Solec 34B
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   Sklep w Chorzowie    
Mapa dojazdu
 
CHORZÓW, ul. Katowicka 56
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   Sklep w Krakowie    
Mapa dojazdu
 
KRAKÓW, ul. Dietla 69
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   O firmie    
Kontakt/O firmie
Dostawa i zwroty
Ochrona prywatności
Polecane produkty
Regulamin
   Waluta    
   Język    
Polski English
Polityka prywatności Polityka prywatności
Polityka prywatności

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez sklep internetowy Teleskopy.pl, prowadzony pod adresem internetowym http://www.teleskopy.pl (dalej zwaną Witryną) przez InSolutions Aleksander Kacz z siedzibą w Warszawie, (dalej zwanego Sklepem Internetowym).
 
Sklep internetowy dokłada wszelkich starań w celu zapewnienia poszanowania Państwa prywatności i ochrony udzielonych informacji osobowych podczas korzystania z Witryny i dokonywania zakupów w ramach sklepu oraz w tym celu podejmuje wszelkie niezbędne działania.
 
Dokonywanie bezpiecznych zakupów i płatności w sklepie internetowym www.teleskopy.pl wymaga wypełnienia formularza, w którym należy podać informacje umożliwiające skontaktowanie się z klientem (adres e-mail, numer telefonu, adres zameldowania na pobyt stały, adres dostawy oraz ewentualnie dane do faktury). Informacje podane w formularzu są przez nas wykorzystywane wyłącznie do celów przeprowadzenia transakcji w naszym serwisie. Podanie powyższych danych jest dobrowolne, lecz konieczne dla dokonania rejestracji i zakupu w ramach Witryny. W celu realizacji umowy sklep internetowy może udostępniać zebrane od Państwa dane do następujących podmiotów: Poczta Polska, firmy kurierskie oraz operatorów systemów płatności (np. Payu.pl). W takich przypadkach ilość przekazywanych danych ograniczona jest do wymaganego minimum. Przy logowaniu i dokonywaniu płatności online połączenie jest szyfrowane 128 bitowym kluczem SSL.

Właściciel witryny www.teleskopy.pl nie ponosi odpowiedzialności za szkody powstałe z winy użytkownika, w tym wynikłe w związku z udostępnianiem haseł do swojego profilu klienta oraz swoich danych osobowych, loginów i haseł do swoich kont poczty e-mail.

Prawo do wglądu, poprawienia i usunięcia informacji o użytkowniku

Nasi klienci mają prawo na każde żądanie otrzymać wgląd i prawo zmiany lub usunięcia swoich danych osobowych przetwarzanych przez nasz sklep w związku z prowadzoną działalnością. Jeżeli chcesz cofnąć zgodę, edytuj swoje dane w profilu lub skontaktuj się z nami.

Dokonując rejestracji wyrażacie Państwo zgodę na przechowywanie oraz przetwarzanie danych osobowych zawartych w formularzu rejestracji dla potrzeb niezbędnych do realizacji transakcji, zgodnie z Ustawą (art. 6 ust. 1 lit. b RODO).

Pytania dotyczące informacji o prywatności prosimy kierować na adres: rodo@teleskopy.pl jak również masz prawo skontaktować się z Prezesem Urzędu Ochrony Danych Osobowych (PUODO) jeśli masz pytania lub wątpliwości związane z danymi osobowymi.

Google Analytics

Niniejsza witryna internetowa korzysta z Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. (“Google”). Google Analytics używa “cookies”, czyli plików tekstowych umieszczanych na komputerze użytkownika w celu umożliwienia witrynie przeanalizowania sposobu, w jaki użytkownicy z niej korzystają. Informacje generowane przez cookie na temat korzystania z witryny przez użytkownika (włącznie z jego adresem IP) będą przekazywane spółce Google i przechowywane przez nią na serwerach w Stanach Zjednoczonych. Google będzie korzystała z tych informacji w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z internetu. Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google. Google nie będzie łączyła adresu IP użytkownika z żadnymi innymi danymi będącymi w jej posiadaniu. Użytkownik może zrezygnować z cookies wybierając odpowiednie ustawienia na przeglądarce, jednak należy pamiętać, że w takim przypadku korzystanie z wszystkich funkcji witryny może okazać się niemożliwe Korzystając z niniejszej witryny internetowej użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie przez Google dotyczących go danych w sposób i w celach określonych powyżej.

Ciasteczka (Cookies)

Witryna www.teleskopy.pl wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka), które ułatwiają korzystanie z naszej strony.
 
Ciasteczka – (ang. cookies) – niewielkie informacje tekstowe, wysyłane przez serwer WWW i zapisywane po stronie użytkownika (zazwyczaj na twardym dysku). Ciasteczka są stosowane najczęściej w przypadku liczników, sond, sklepów internetowych, stron wymagających logowania, oraz do monitorowania aktywności odwiedzających. W żaden sposób nie niszczą systemu operacyjnego zainstalowanego w komputerze, ani nie wpływają na jego działanie.
 
Witryna www.teleskopy.pl wykorzystuje pliki cookies do zapisu sesji i zawartości koszyka użytkownika w celu umożliwienia nawigacji po stronie bez utraty zawartości koszyka i wprowadzonych danych formularzy. Jeżeli uznają Państwo, że obecność plików cookie narusza Waszą prywatność, możecie w każdej chwili je wyłączyć albo dla konkretnej witryny, albo dla wszystkich połączeń z Waszej przeglądarki. Instrukcje zezwalania na obsługę plików cookies są zależne od używanej przeglądarki - prosimy odwołać się do dokumentacji stosownej przeglądarki w celu uzyskania dalszego wsparcia.

Marketing Sklepu Internetowego

O ile Państwo wyraziliście zgodę na wysyłanie newslettera, podany przez Państwa adres e-mail będzie wykorzystywany w celach marketingowych własnych produktów Teleskopy.pl. Zgoda może być cofnięta w każdym czasie (art. 6 ust. 1 lit. a RODO).

Komu przekazujemy dane osobowe?

Aby zapewnić najwyższą jakość usług, korzystamy z usług zewnętrznych dostawców. Twoje dane osobowe przekazujemy poniższym podmiotom:

• Firmy kurierskie
• Biuro rachunkowe
• System sprawnej obsługi zwrotów i reklamacji
• System komunikacji z klientami
• Systemy płatności i banki

Zakupy ratalne

W przypadku zakupów na raty, instytucją kredytową, przy pomocy której sklep internetowy przeprowadza ocenę kredytową jest Żagiel S.A. / Santander Consumer Finanse S.A.

Inne strony internetowe

W ramach Witryny mogą pojawiać się okresowo linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Witryny i nie są w żaden sposób nadzorowane przez sklep internetowy. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności, z którymi zalecamy zapoznać się. Sklep internetowy nie ponosi odpowiedzialności za zasady postępowania z danymi w ramach tych stron.

W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt: kontakt@teleskopy.pl.

Dalej
   Najpopularniejsze    
01.Mikroskop Biolux 20x - 1280x z kamerą PC VGA 640x480, śrubą mikro-makro i walizką (Spinor Optics) [395.-]
02.Teleskop Spinor Optics N-130/900 EQ-2 [679.-]
03.Teleskop Spinor Optics R-90/900 AZ-3 [639.-]
04.Mikroskop Spinor Optics Biolux 400 XSP48 [269.-]
05.Teleskop Spinor Optics MAK-90 90/1250 EQ-1 z dwoma torami optycznymi [899.-]
06.Lornetka TPL MILITARY 7x50 RF wojskowa lornetka z dalmierzem, doskonała do lasu [719.-]
07.Teleskop Spinor Optics N-130/650 Dobson [559.-]
08.Planetarium domowe sterowane zdalnie pilotem i globus nieba w jednym (iOptron LiveStar Mini Planetarium) [399.-]
09.Teleskop Spinor Optics N-114/450 Dobson [419.-]
10.Mikroskop stereoskopowy TPL SCIENCE ETD-101 7x - 45x TRINO ZOOM [1699.-]
11.Teleskop Spinor Optics N-114/900 EQ-1 [489.-]
12.Teleskop Spinor Optics N-82/300 Dobson [209.-]
13.Obrotowa mapa nieba najdokładniejsza fi=30 cm wodoodporna [15.-]
14.Filtr SkyGlow 1,25" księżycowo - planetarny kontrastowy miejski [139.-]
15.Teleskop Spinor Optics R-70/900 EQ-1 [419.-]
16.Atlas nieba gwiaździstego do 6,5 magnitudo (wyd. 2011) PAKIET HURTOWY 30 SZT [292.-]
17.Lornetka TPL MARINE 7x50 C z podświetlanym kompasem [819.-]
18.Mikroskop TPL ICD 20x BINO - mikroskop terenowy - dla GSM [179.-]
19.Okular TMB 6 mm 1,25" 58° PLANETARY II [195.-]
20.Okular TMB 4 mm 1,25" 58° PLANETARY II [195.-]
21.Lornetka Nikon 10x50 EX CF [799.-]
22.Mikroskop elektroniczny TPL USB 2,0MPix 1x-40x / 200x 8x LED cyfrowy [299.-]
23.Mapa Księżyca obserwacyjna fi=30 cm wodoodporna [10.-]
24.Lornetka Acuter 10x42 ED [999.-]
25.Okular WA 66 9 mm 1,25'' (Starguider) [129.-]
26.Teleskop Spinor Optics R-70/500 AZ-2 [289.-]
27.Napęd dwuosiowy sterowany pilotem do montaży EQ5 Synta Sky-Watcher [479.-]
28.Lornetka Acuter 8x42 ED [949.-]
29.Mocowanie smartfona jako szukacz do stopki Vixen (adapter pozwalający na ręczne GOTO, PUSH-TO) [79.-]
30.Okular TMB 9 mm 1,25" 58° PLANETARY II [195.-]
31.Tuba optyczna Spinor Optics MAK 90 OTA z dwoma torami optycznymi [639.-]
32.Luneta Acuter NatureClose 100 S 22-67x100 B WP prosta + pokrowiec [1229.-]
33.Lornetka Acuter 10x42 [399.-]
34.Adapter uniwersalny dla aparatów cyfrowych kompaktowych do digiscopingu i astrofotografii [85.-]
35.Luneta Acuter NatureClose 100 A 22-67x100 WP kątowa + pokrowiec [1229.-]

Copyright © 2001-2018 teleskopy.pl
Teleskopy, astronomia, mikroskopy, lunety i noktowizory w najlepszym wydaniu!
 

zoom n joy
 
[2537] [886] [5152] [5176] [1862] [1715] [2627] [3548] [5093] [2324] [4957] [4690] [1775] [1513] [3914] [2072] [4978] [1895] [1021] [3137] [5273] [4277] [2142] [1610] [3444] [1104] [3948] [3872] [1893] [2030] [4477] [3924] [4817] [3461] [2530] [5006] [2390] [1392] [4842] [1875] [5236] [1254] [5300] [1752] [4790] [5133] [3108] [549] [2412] [2562] [2294] [1822] [5288] [2899] [2478] [1096] [762] [2555] [905] [1460] [1434] [737] [3964] [735] [448] [912] [1560] [2735] [2210] [2274] [1669] [2976] [3826] [195] [4371] [4108] [451] [2098] [1517] [4958] [824] [525] [2415] [2200] [775] [2967] [688] [3885] [3850] [3735] [2347] [4134] [2440] [1427] [4161] [3438] [3660] [2439] [1488] [4733] [1914] [2683] [3379] [5305] [2201] [610] [1417] [4723] [5314] [2673] [2377] [3620] [3404] [3129] [1246] [4870] [5007] [969] [933] [876] [648] [858] [3308] [4795] [3321] [2465] [2306] [1369] [384] [4744]