opinie

Telefony (pn - pt: 10 - 18, sb: 9 - 13) :  22 374 3140,   22 374 0607,   12 421 4769,   791 333 983
teleskop
Astronomia Optyka Technologia
   Szukaj    
 
   Koszyk więcej    
0 przedmiotów
   Kategorie    
Teleskopy » (331)
 
Mikroskopy » (278)
 
Lunety » (240)
 
Lornetki » (476)
 
Publikacje » (88)
 
AstroAkcesoria » (695)
 
Okulary astronomiczne » (282)
 
Noktowizory » (175)
 
Termowizja » (50)
 
Statywy » (86)
 
Dalmierze » (32)
 
Lupy » (51)
 
FotoAkcesoria » (94)
 
Czyszczenie optyki (24)
 
Gadżety » (113)
 
Używane i inne »
 
Celowniki » (121)
 
Dla myśliwych » (234)
 
Latarki » (96)
 
Oprogramowanie (3)
 
Kamery sportowe i drony » (401)
 
NOWOŚCI  (27)
 
   Wysyłka    

 
Wysyłka kurierem

• Kurier: 15 zł
• Kurier + pobranie: 19 zł

 

 
Wysyłka Pocztą Polską

• list / paczka: 10 zł
• pobranie pocztowe:15 zł
 


 
Wysyłka GRATIS

Zamów dowolny produkt oznaczony tym logo,
a całość zamówienia dostarczymy na nasz koszt kurierem.


   Sklep w Warszawie    
Mapa dojazdu
 
WARSZAWA, ul. Solec 34B
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   Sklep w Chorzowie    
Mapa dojazdu
 
CHORZÓW, ul. Katowicka 56
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   Sklep w Krakowie    
Mapa dojazdu
 
KRAKÓW, ul. Dietla 69
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   O firmie    
Kontakt/O firmie
Dostawa i zwroty
Ochrona prywatności
Polecane produkty
Regulamin
   Waluta    
   Język    
Polski English
Polityka prywatności Polityka prywatności
Polityka prywatności

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez sklep internetowy Teleskopy.pl, prowadzony pod adresem internetowym http://www.teleskopy.pl (dalej zwaną Witryną) przez InSolutions Aleksander Kacz z siedzibą w Warszawie, (dalej zwanego Sklepem Internetowym).
 
Sklep internetowy dokłada wszelkich starań w celu zapewnienia poszanowania Państwa prywatności i ochrony udzielonych informacji osobowych podczas korzystania z Witryny i dokonywania zakupów w ramach sklepu oraz w tym celu podejmuje wszelkie niezbędne działania.
 
Dokonywanie bezpiecznych zakupów i płatności w sklepie internetowym www.teleskopy.pl wymaga wypełnienia formularza, w którym należy podać informacje umożliwiające skontaktowanie się z klientem (adres e-mail, numer telefonu, adres zameldowania na pobyt stały, adres dostawy oraz ewentualnie dane do faktury). Informacje podane w formularzu są przez nas wykorzystywane wyłącznie do celów przeprowadzenia transakcji w naszym serwisie. Podanie powyższych danych jest dobrowolne, lecz konieczne dla dokonania rejestracji i zakupu w ramach Witryny. W celu realizacji umowy sklep internetowy może udostępniać zebrane od Państwa dane do następujących podmiotów: Poczta Polska, firmy kurierskie oraz operatorów systemów płatności (np. Payu.pl). W takich przypadkach ilość przekazywanych danych ograniczona jest do wymaganego minimum. Przy logowaniu i dokonywaniu płatności online połączenie jest szyfrowane 128 bitowym kluczem SSL.

Właściciel witryny www.teleskopy.pl nie ponosi odpowiedzialności za szkody powstałe z winy użytkownika, w tym wynikłe w związku z udostępnianiem haseł do swojego profilu klienta oraz swoich danych osobowych, loginów i haseł do swoich kont poczty e-mail.

Prawo do wglądu, poprawienia i usunięcia informacji o użytkowniku

Nasi klienci mają prawo na każde żądanie otrzymać wgląd i prawo zmiany lub usunięcia swoich danych osobowych przetwarzanych przez nasz sklep w związku z prowadzoną działalnością.

Dokonując rejestracji wyrażacie Państwo zgodę na przechowywanie oraz przetwarzanie danych osobowych zawartych w formularzu rejestracji dla potrzeb niezbędnych do realizacji transakcji, zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz.U. z 97 r. Nr 133 poz. 883).

Google Analytics

Niniejsza witryna internetowa korzysta z Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. (“Google”). Google Analytics używa “cookies”, czyli plików tekstowych umieszczanych na komputerze użytkownika w celu umożliwienia witrynie przeanalizowania sposobu, w jaki użytkownicy z niej korzystają. Informacje generowane przez cookie na temat korzystania z witryny przez użytkownika (włącznie z jego adresem IP) będą przekazywane spółce Google i przechowywane przez nią na serwerach w Stanach Zjednoczonych. Google będzie korzystała z tych informacji w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z internetu. Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google. Google nie będzie łączyła adresu IP użytkownika z żadnymi innymi danymi będącymi w jej posiadaniu. Użytkownik może zrezygnować z cookies wybierając odpowiednie ustawienia na przeglądarce, jednak należy pamiętać, że w takim przypadku korzystanie z wszystkich funkcji witryny może okazać się niemożliwe Korzystając z niniejszej witryny internetowej użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie przez Google dotyczących go danych w sposób i w celach określonych powyżej.

Ciasteczka (Cookies)

Witryna www.teleskopy.pl wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka), które ułatwiają korzystanie z naszej strony.
 
Ciasteczka – (ang. cookies) – niewielkie informacje tekstowe, wysyłane przez serwer WWW i zapisywane po stronie użytkownika (zazwyczaj na twardym dysku). Ciasteczka są stosowane najczęściej w przypadku liczników, sond, sklepów internetowych, stron wymagających logowania, oraz do monitorowania aktywności odwiedzających. W żaden sposób nie niszczą systemu operacyjnego zainstalowanego w komputerze, ani nie wpływają na jego działanie.
 
Witryna www.teleskopy.pl wykorzystuje pliki cookies do zapisu sesji i zawartości koszyka użytkownika w celu umożliwienia nawigacji po stronie bez utraty zawartości koszyka i wprowadzonych danych formularzy. Jeżeli uznają Państwo, że obecność plików cookie narusza Waszą prywatność, możecie w każdej chwili je wyłączyć albo dla konkretnej witryny, albo dla wszystkich połączeń z Waszej przeglądarki. Instrukcje zezwalania na obsługę plików cookies są zależne od używanej przeglądarki - prosimy odwołać się do dokumentacji stosownej przeglądarki w celu uzyskania dalszego wsparcia.

Marketing Sklepu Internetowego

O ile Państwo wyraziliście zgodę na wysyłanie newslettera, podany przez Państwa adres e-mail będzie wykorzystywany w celach marketingowych własnych produktów Teleskopy.pl. Zgoda może być cofnięta w każdym czasie.

Zakupy ratalne

W przypadku zakupów na raty, instytucją kredytową, przy pomocy której sklep internetowy przeprowadza ocenę kredytową jest Żagiel S.A. / Santander Consumer Finanse S.A.

Inne strony internetowe

W ramach Witryny mogą pojawiać się okresowo linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Witryny i nie są w żaden sposób nadzorowane przez sklep internetowy. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności, z którymi zalecamy zapoznać się. Sklep internetowy nie ponosi odpowiedzialności za zasady postępowania z danymi w ramach tych stron.

W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt: kontakt@teleskopy.pl.

Dalej
   Najpopularniejsze    
01.Mikroskop Biolux 20x - 1280x z kamerą PC VGA 640x480, śrubą mikro-makro i walizką (Spinor Optics) [395.-]
02.Teleskop Spinor Optics N-130/900 EQ-2 [679.-]
03.Teleskop Spinor Optics R-90/900 AZ-3 [639.-]
04.Mikroskop Spinor Optics Biolux 400 XSP48 [269.-]
05.Teleskop Spinor Optics MAK-90 90/1250 EQ-1 z dwoma torami optycznymi [899.-]
06.Teleskop Spinor Optics R-70/700 AZ-2 [329.-]
07.Lornetka TPL MILITARY 7x50 RF wojskowa lornetka z dalmierzem, doskonała do lasu [719.-]
08.Teleskop Spinor Optics N-130/650 Dobson [559.-]
09.Planetarium domowe sterowane zdalnie pilotem i globus nieba w jednym (iOptron LiveStar Mini Planetarium) [399.-]
10.Teleskop Spinor Optics N-114/450 Dobson [419.-]
11.Mikroskop stereoskopowy TPL SCIENCE ETD-101 7x - 45x TRINO ZOOM [1699.-]
12.Teleskop Spinor Optics N-114/900 EQ-1 [489.-]
13.Teleskop Spinor Optics N-82/300 Dobson [209.-]
14.Obrotowa mapa nieba najdokładniejsza fi=30 cm wodoodporna [15.-]
15.Montaż ALT-AZ z mikroruchami i stalowym statywem (AZ5, TPL) [850.-]
16.Filtr SkyGlow 1,25" księżycowo - planetarny kontrastowy miejski [139.-]
17.Teleskop Spinor Optics R-70/900 EQ-1 [419.-]
18.Kamera termowizyjna termowizor Flir Scout TK 640x480 [2729.-]
19.Atlas nieba gwiaździstego do 6,5 magnitudo (wyd. 2011) PAKIET HURTOWY 30 SZT [292.-]
20.Lornetka TPL MARINE 7x50 C z podświetlanym kompasem [819.-]
21.Mikroskop TPL ICD 20x BINO - mikroskop terenowy - dla GSM [179.-]
22.Mikroskop stereoskopowy TPL Advanced ICD 10x - 160x TRINO [1799.-]
23.Okular TMB 6 mm 1,25" 58° PLANETARY II [195.-]
24.Okular TMB 4 mm 1,25" 58° PLANETARY II [195.-]
25.Lornetka Nikon 10x50 EX CF [799.-]
26.Mikroskop elektroniczny TPL USB 2,0MPix 1x-40x / 200x 8x LED cyfrowy [299.-]
27.Mapa Księżyca obserwacyjna fi=30 cm wodoodporna [10.-]
28.Lornetka Acuter 10x42 ED [999.-]
29.Okular WA 66 9 mm 1,25'' (Starguider) [129.-]
30.Teleskop Spinor Optics R-70/500 AZ-2 [289.-]
31.Napęd dwuosiowy sterowany pilotem do montaży EQ5 Synta Sky-Watcher [479.-]
32.Lornetka Acuter 8x42 ED [949.-]
33.Mocowanie smartfona jako szukacz do stopki Vixen [79.-]
34.Mikroskop TPL Biolux ICD Bino 20x / 40x / 80x oświetlenie halogenowe [699.-]
35.Okular TMB 9 mm 1,25" 58° PLANETARY II [195.-]

Copyright © 2001-2018 teleskopy.pl
Teleskopy, astronomia, mikroskopy, lunety i noktowizory w najlepszym wydaniu!
 

zoom n joy
 
[5061] [4442] [3327] [2994] [325] [110] [2350] [3483] [1035] [2721] [741] [3498] [2670] [4968] [2914] [4576] [2869] [2015] [358] [1656] [1638] [758] [2477] [3681] [1681] [619] [2304] [1356] [5077] [2151] [642] [1743] [217] [1004] [3406] [1119] [5146] [3976] [3533] [2695] [4295] [802] [4504] [2362] [1765] [4960] [2725] [3978] [582] [2920] [1987] [3041] [4588] [4552] [3414] [3029] [2134] [5113] [2535] [3659] [1322] [233] [2014] [947] [371] [4887] [4037] [622] [5112] [399] [3701] [1002] [4901] [1857] [3335] [4611] [1779] [3057] [4584] [1561] [3038] [2787] [4275] [1619] [4530] [3938] [3855] [1892] [1998] [3131] [2795] [2748] [5115] [3106] [1053] [4653] [1538] [4062] [1889] [2846] [3823] [5111] [2476] [1203] [4935] [1326] [3113] [447] [1469] [226] [2391] [2417] [1509] [1900] [1328] [1205] [3255] [1089] [1698] [3570] [4563] [3033] [4313] [737] [3035] [4427] [5109] [1655] [1080] [1715]