opinie


Polski English  
Telefony (pn - pt: 10 - 18, sb: 9 - 13)     Warszawa : 22 374 3140,   22 374 0607,   501 419 827    Kraków : 12 421 4769
teleskop
Astronomia Optyka Technologia
   Szukaj    
 
   Koszyk więcej    
0 przedmiotów
   Kategorie    
Teleskopy » (412)
 
Mikroskopy » (297)
 
Lornetki » (555)
 
Lunety » (158)
 
Okulary astronomiczne » (347)
 
AstroAkcesoria » (816)
 
Noktowizory » (205)
 
Termowizja » (63)
 
Celowniki » (210)
 
Dalmierze » (41)
 
Latarki » (130)
 
Lupy » (73)
 
Kamery sportowe i drony » (439)
 
Statywy » (99)
 
Czyszczenie optyki (23)
 
Publikacje » (104)
 
Dla myśliwych » (267)
 
Gadżety » (125)
 
FotoAkcesoria » (90)
 
Oprogramowanie (3)
 
Używane i inne » (1)
 
NOWOŚCI  (42)
 
   Wysyłka    

 
Wysyłka GRATIS

Zamów dowolny produkt oznaczony tym logo,
a całość zamówienia dostarczymy na nasz koszt kurierem (Pocztex Express 24 / UPS).



 
Wysyłka Pocztex Ekspres 24

• Kurier Pocztex: 10 zł
• Kurier Pocztex + pobranie: 15 zł
 


 
Wysyłka kurierem

• Kurier UPS: 19 zł
• Kurier UPS + pobranie: 25 zł

 
   Sklep w Warszawie    
Mapa dojazdu
 
WARSZAWA, ul. Grochowska 8-B
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   Sklep w Chorzowie    
Mapa dojazdu
 
CHORZÓW, ul. Katowicka 56
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   Sklep w Krakowie    
Mapa dojazdu
 
KRAKÓW, ul. Dietla 69
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   O firmie    
Kontakt/O firmie
Dostawa i zwroty
Ochrona prywatności
Polecane produkty
Regulamin
   Waluta    
   Język    
Polski English
Polityka prywatności Polityka prywatności
Polityka prywatności

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez sklep internetowy Teleskopy.pl, prowadzony pod adresem internetowym http://www.teleskopy.pl (dalej zwaną Witryną) przez InSolutions Aleksander Kacz z siedzibą w Warszawie, (dalej zwanego Sklepem Internetowym).
 
Sklep internetowy dokłada wszelkich starań w celu zapewnienia poszanowania Państwa prywatności i ochrony udzielonych informacji osobowych podczas korzystania z Witryny i dokonywania zakupów w ramach sklepu oraz w tym celu podejmuje wszelkie niezbędne działania.
 
Dokonywanie bezpiecznych zakupów i płatności w sklepie internetowym www.teleskopy.pl wymaga wypełnienia formularza, w którym należy podać informacje umożliwiające skontaktowanie się z klientem (adres e-mail, numer telefonu, adres zameldowania na pobyt stały, adres dostawy oraz ewentualnie dane do faktury). Informacje podane w formularzu są przez nas wykorzystywane wyłącznie do celów przeprowadzenia transakcji w naszym serwisie. Podanie powyższych danych jest dobrowolne, lecz konieczne dla dokonania rejestracji i zakupu w ramach Witryny. W celu realizacji umowy sklep internetowy może udostępniać zebrane od Państwa dane do następujących podmiotów: Poczta Polska, firmy kurierskie oraz operatorów systemów płatności (np. Payu.pl). W takich przypadkach ilość przekazywanych danych ograniczona jest do wymaganego minimum. Przy logowaniu i dokonywaniu płatności online połączenie jest szyfrowane 128 bitowym kluczem SSL.

Właściciel witryny www.teleskopy.pl nie ponosi odpowiedzialności za szkody powstałe z winy użytkownika, w tym wynikłe w związku z udostępnianiem haseł do swojego profilu klienta oraz swoich danych osobowych, loginów i haseł do swoich kont poczty e-mail.

Prawo do wglądu, poprawienia i usunięcia informacji o użytkowniku

Nasi klienci mają prawo na każde żądanie otrzymać wgląd i prawo zmiany lub usunięcia swoich danych osobowych przetwarzanych przez nasz sklep w związku z prowadzoną działalnością. Jeżeli chcesz cofnąć zgodę, edytuj swoje dane w profilu lub skontaktuj się z nami.

Dokonując rejestracji wyrażacie Państwo zgodę na przechowywanie oraz przetwarzanie danych osobowych zawartych w formularzu rejestracji dla potrzeb niezbędnych do realizacji transakcji, zgodnie z Ustawą (art. 6 ust. 1 lit. b RODO).

Pytania dotyczące informacji o prywatności prosimy kierować na adres: rodo@teleskopy.pl jak również masz prawo skontaktować się z Prezesem Urzędu Ochrony Danych Osobowych (PUODO) jeśli masz pytania lub wątpliwości związane z danymi osobowymi.

Google Analytics

Niniejsza witryna internetowa korzysta z Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. (“Google”). Google Analytics używa “cookies”, czyli plików tekstowych umieszczanych na komputerze użytkownika w celu umożliwienia witrynie przeanalizowania sposobu, w jaki użytkownicy z niej korzystają. Informacje generowane przez cookie na temat korzystania z witryny przez użytkownika (włącznie z jego adresem IP) będą przekazywane spółce Google i przechowywane przez nią na serwerach w Stanach Zjednoczonych. Google będzie korzystała z tych informacji w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z internetu. Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google. Google nie będzie łączyła adresu IP użytkownika z żadnymi innymi danymi będącymi w jej posiadaniu. Użytkownik może zrezygnować z cookies wybierając odpowiednie ustawienia na przeglądarce, jednak należy pamiętać, że w takim przypadku korzystanie z wszystkich funkcji witryny może okazać się niemożliwe Korzystając z niniejszej witryny internetowej użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie przez Google dotyczących go danych w sposób i w celach określonych powyżej.

Ciasteczka (Cookies)

Witryna www.teleskopy.pl wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka), które ułatwiają korzystanie z naszej strony.
 
Ciasteczka – (ang. cookies) – niewielkie informacje tekstowe, wysyłane przez serwer WWW i zapisywane po stronie użytkownika (zazwyczaj na twardym dysku). Ciasteczka są stosowane najczęściej w przypadku liczników, sond, sklepów internetowych, stron wymagających logowania, oraz do monitorowania aktywności odwiedzających. W żaden sposób nie niszczą systemu operacyjnego zainstalowanego w komputerze, ani nie wpływają na jego działanie.
 
Witryna www.teleskopy.pl wykorzystuje pliki cookies do zapisu sesji i zawartości koszyka użytkownika w celu umożliwienia nawigacji po stronie bez utraty zawartości koszyka i wprowadzonych danych formularzy. Jeżeli uznają Państwo, że obecność plików cookie narusza Waszą prywatność, możecie w każdej chwili je wyłączyć albo dla konkretnej witryny, albo dla wszystkich połączeń z Waszej przeglądarki. Instrukcje zezwalania na obsługę plików cookies są zależne od używanej przeglądarki - prosimy odwołać się do dokumentacji stosownej przeglądarki w celu uzyskania dalszego wsparcia.

Marketing Sklepu Internetowego

O ile Państwo wyraziliście zgodę na wysyłanie newslettera, podany przez Państwa adres e-mail będzie wykorzystywany w celach marketingowych własnych produktów Teleskopy.pl. Zgoda może być cofnięta w każdym czasie (art. 6 ust. 1 lit. a RODO).

Komu przekazujemy dane osobowe?

Aby zapewnić najwyższą jakość usług, korzystamy z usług zewnętrznych dostawców. Twoje dane osobowe przekazujemy poniższym podmiotom:

• Firmy kurierskie
• Biuro rachunkowe
• System sprawnej obsługi zwrotów i reklamacji
• System komunikacji z klientami
• Systemy płatności i banki

Zakupy ratalne

W przypadku zakupów na raty, instytucją kredytową, przy pomocy której sklep internetowy przeprowadza ocenę kredytową jest Żagiel S.A. / Santander Consumer Finanse S.A.

Inne strony internetowe

W ramach Witryny mogą pojawiać się okresowo linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Witryny i nie są w żaden sposób nadzorowane przez sklep internetowy. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności, z którymi zalecamy zapoznać się. Sklep internetowy nie ponosi odpowiedzialności za zasady postępowania z danymi w ramach tych stron.

W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt: kontakt@teleskopy.pl.

Dalej
   Najpopularniejsze    
01.Cyfrowa lornetka noktowizyjna NV400-B 3,5-7x31 dzień / noc [999.-]
02.Torba do transportu teleskopu długości 110 cm (TPL) [109.-]
03.Obrotowa mapa nieba najdokładniejsza fi=30 cm wodoodporna [15.-]
04.Teleskop Spinor Optics N-200/1000 EQ-5 (trzy okulary Ploessla, Barlow 2x i filtr księżycowy w zestawie) [2059.-]
05.Lornetka TPL MILITARY 7x50 RF wojskowa lornetka z dalmierzem, doskonała do lasu [719.-]
06.Lornetka astronomiczna Celestron SkyMaster 15x70 (BaK-4) + adapter do statywu + futerał [309.-]
07.Mikroskop Levenhuk D740T 40-2000x trino z kamerą USB 5,1 Mpix [2699.-]
08.Kamera termowizyjna termowizor Flir Scout TK 640x480 [2549.-]
09.Lornetka Spinor Optics Astro 20x80 BaK-4 [499.-]
10.Lornetka Acuter 8x32 [339.-]
11.Adapter afokalny do astrofotografii i digiscopingu dla aparatów kompaktowych, hybryd i lustrzanek [85.-]
12.Teleskop Celestron AstroMaster 130 EQ N-130/650 Motor Drive (z napędem) [889.-]
13.Teleskop Spinor Optics R-90/900 AZ-3 [639.-]
14.Lornetka Acuter 8x42 ED [949.-]
15.Lornetka Acuter 10x42 ED [999.-]
16.Luneta Vortex Strike Eagle 1-8x24 [1779.-]
17.Lornetka Acuter 10x42 [399.-]
18.Teleskop GSO Dobson 10" DeLuxe 254/1250 M-CRF (mikrofocuser 1:10, chłodzenie lustra, model 880) [2059.-]
19.Teleskop Spinor Optics N-114/450 Dobson [419.-]
20.Mapa Księżyca obserwacyjna fi=30 cm wodoodporna [10.-]
21.Teleskop Levenhuk SKYLINE PRO MAK 127 EQ3-2 [2399.-]
22.Luneta celownicza Vortex Golden Eagle HD 15-60x52 (ECR-1 MOA) [5499.-]
23.Atlas nieba gwiaździstego do 6,5 magnitudo wraz z kartami Messiera i Caldwella [15.-]
24.Lornetka Acuter 8x32 ED [799.-]
25.Teleskop Spinor Optics N-130/650 Dobson [559.-]
26.Luneta Acuter NatureClose 100 A 22-67x100 WP kątowa + pokrowiec [1229.-]
27.Mikroskop cyfrowy Levenhuk DTX 500 Mobi 20-500x LCD 3" TFT 5 MP [559.-]
28.Mikroskop cyfrowy Levenhuk DTX 500 LCD 3,5" TFT 5 MP 20-500x [599.-]
29.Lornetka Spinor Optics Astro 15x70 BaK-4 + futerał [299.-]
30.Lornetka Celestron 10-30x50 UpClose G2 ZOOM [219.-]
31.Planetarium domowe sterowane zdalnie pilotem i globus nieba w jednym (iOptron LiveStar Mini Planetarium) [399.-]
32.Trójnóg Primos Trigger Stick Gen III 24-62" (61 - 157,5 cm) podpórka strzelecka [559.-]
33.Teleskop Spinor Optics N-82/300 Dobson [209.-]
34.Atlas nieba gwiaździstego do 6,5 magnitudo PAKIET HURTOWY 30 SZT [292.-]
35.Mikroskop biologiczny Levenhuk D320L 40-1600x z kamerą USB 3,1 Mpix [1299.-]

Copyright © 2001-2019 teleskopy.pl
Teleskopy, astronomia, mikroskopy, lunety i noktowizory w najlepszym wydaniu!
 


 
[5565] [1538] [5394] [943] [4421] [1716] [4243] [2809] [2908] [2174] [5544] [364] [3091] [2746] [94] [2144] [3496] [3726] [98] [699] [4749] [3827] [4039] [4260] [4358] [5227] [4951] [489] [754] [5483] [1243] [4155] [649] [2764] [4142] [5038] [2739] [3713] [1846] [2871] [5493] [5352] [4328] [4898] [2473] [4718] [1367] [1545] [4689] [873] [1294] [2847] [3482] [3169] [1814] [5280] [3326] [2685] [3759] [1429] [4251] [74] [741] [5428] [1698] [216] [3337] [2958] [2344] [4678] [3397] [4396] [114] [4973] [3802] [3191] [1308] [5488] [2554] [4428] [1852] [1610] [1773] [4257] [1462] [2448] [5792] [2615] [914] [2080] [2063] [5064] [3315] [1285] [4603] [3335] [1330] [3116] [2339] [313] [5210] [455] [4794] [3358] [4696] [1573] [4950] [4636] [2482] [5652] [1638] [182] [980] [1070] [534] [3464] [184] [558] [851] [1872] [5203] [3303] [3194] [1182] [2981] [4135] [1180] [4890] [3701] [659]