opinie

Telefony (pn - pt: 10 - 18, sb: 9 - 13) :  22 374 3140,   22 374 0607,   12 421 4769,   791 333 983
teleskop
Astronomia Optyka Technologia
   Szukaj    
 
   Koszyk więcej    
0 przedmiotów
   Kategorie    
Teleskopy » (373)
 
Mikroskopy » (283)
 
Lunety » (246)
 
Lornetki » (493)
 
Publikacje » (93)
 
AstroAkcesoria » (700)
 
Okulary astronomiczne » (287)
 
Noktowizory » (180)
 
Termowizja » (51)
 
Statywy » (86)
 
Dalmierze » (36)
 
Lupy » (51)
 
FotoAkcesoria » (91)
 
Czyszczenie optyki (24)
 
Gadżety » (110)
 
Używane i inne »
 
Celowniki » (160)
 
Dla myśliwych » (251)
 
Latarki » (108)
 
Oprogramowanie (3)
 
Kamery sportowe i drony » (411)
 
NOWOŚCI  (49)
 
   Wysyłka    

 
Wysyłka kurierem

• Kurier: 15 zł
• Kurier + pobranie: 19 zł

 

 
Wysyłka Pocztą Polską

• list / paczka: 10 zł
• pobranie pocztowe:15 zł
 


 
Wysyłka GRATIS

Zamów dowolny produkt oznaczony tym logo,
a całość zamówienia dostarczymy na nasz koszt kurierem.


   Sklep w Warszawie    
Mapa dojazdu
 
WARSZAWA, ul. Solec 34B
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   Sklep w Chorzowie    
Mapa dojazdu
 
CHORZÓW, ul. Katowicka 56
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   Sklep w Krakowie    
Mapa dojazdu
 
KRAKÓW, ul. Dietla 69
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   O firmie    
Kontakt/O firmie
Dostawa i zwroty
Ochrona prywatności
Polecane produkty
Regulamin
   Waluta    
   Język    
Polski English
Polityka prywatności Polityka prywatności
Polityka prywatności

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez sklep internetowy Teleskopy.pl, prowadzony pod adresem internetowym http://www.teleskopy.pl (dalej zwaną Witryną) przez InSolutions Aleksander Kacz z siedzibą w Warszawie, (dalej zwanego Sklepem Internetowym).
 
Sklep internetowy dokłada wszelkich starań w celu zapewnienia poszanowania Państwa prywatności i ochrony udzielonych informacji osobowych podczas korzystania z Witryny i dokonywania zakupów w ramach sklepu oraz w tym celu podejmuje wszelkie niezbędne działania.
 
Dokonywanie bezpiecznych zakupów i płatności w sklepie internetowym www.teleskopy.pl wymaga wypełnienia formularza, w którym należy podać informacje umożliwiające skontaktowanie się z klientem (adres e-mail, numer telefonu, adres zameldowania na pobyt stały, adres dostawy oraz ewentualnie dane do faktury). Informacje podane w formularzu są przez nas wykorzystywane wyłącznie do celów przeprowadzenia transakcji w naszym serwisie. Podanie powyższych danych jest dobrowolne, lecz konieczne dla dokonania rejestracji i zakupu w ramach Witryny. W celu realizacji umowy sklep internetowy może udostępniać zebrane od Państwa dane do następujących podmiotów: Poczta Polska, firmy kurierskie oraz operatorów systemów płatności (np. Payu.pl). W takich przypadkach ilość przekazywanych danych ograniczona jest do wymaganego minimum. Przy logowaniu i dokonywaniu płatności online połączenie jest szyfrowane 128 bitowym kluczem SSL.

Właściciel witryny www.teleskopy.pl nie ponosi odpowiedzialności za szkody powstałe z winy użytkownika, w tym wynikłe w związku z udostępnianiem haseł do swojego profilu klienta oraz swoich danych osobowych, loginów i haseł do swoich kont poczty e-mail.

Prawo do wglądu, poprawienia i usunięcia informacji o użytkowniku

Nasi klienci mają prawo na każde żądanie otrzymać wgląd i prawo zmiany lub usunięcia swoich danych osobowych przetwarzanych przez nasz sklep w związku z prowadzoną działalnością. Jeżeli chcesz cofnąć zgodę, edytuj swoje dane w profilu lub skontaktuj się z nami.

Dokonując rejestracji wyrażacie Państwo zgodę na przechowywanie oraz przetwarzanie danych osobowych zawartych w formularzu rejestracji dla potrzeb niezbędnych do realizacji transakcji, zgodnie z Ustawą (art. 6 ust. 1 lit. b RODO).

Pytania dotyczące informacji o prywatności prosimy kierować na adres: rodo@teleskopy.pl jak również masz prawo skontaktować się z Prezesem Urzędu Ochrony Danych Osobowych (PUODO) jeśli masz pytania lub wątpliwości związane z danymi osobowymi.

Google Analytics

Niniejsza witryna internetowa korzysta z Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. (“Google”). Google Analytics używa “cookies”, czyli plików tekstowych umieszczanych na komputerze użytkownika w celu umożliwienia witrynie przeanalizowania sposobu, w jaki użytkownicy z niej korzystają. Informacje generowane przez cookie na temat korzystania z witryny przez użytkownika (włącznie z jego adresem IP) będą przekazywane spółce Google i przechowywane przez nią na serwerach w Stanach Zjednoczonych. Google będzie korzystała z tych informacji w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z internetu. Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google. Google nie będzie łączyła adresu IP użytkownika z żadnymi innymi danymi będącymi w jej posiadaniu. Użytkownik może zrezygnować z cookies wybierając odpowiednie ustawienia na przeglądarce, jednak należy pamiętać, że w takim przypadku korzystanie z wszystkich funkcji witryny może okazać się niemożliwe Korzystając z niniejszej witryny internetowej użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie przez Google dotyczących go danych w sposób i w celach określonych powyżej.

Ciasteczka (Cookies)

Witryna www.teleskopy.pl wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka), które ułatwiają korzystanie z naszej strony.
 
Ciasteczka – (ang. cookies) – niewielkie informacje tekstowe, wysyłane przez serwer WWW i zapisywane po stronie użytkownika (zazwyczaj na twardym dysku). Ciasteczka są stosowane najczęściej w przypadku liczników, sond, sklepów internetowych, stron wymagających logowania, oraz do monitorowania aktywności odwiedzających. W żaden sposób nie niszczą systemu operacyjnego zainstalowanego w komputerze, ani nie wpływają na jego działanie.
 
Witryna www.teleskopy.pl wykorzystuje pliki cookies do zapisu sesji i zawartości koszyka użytkownika w celu umożliwienia nawigacji po stronie bez utraty zawartości koszyka i wprowadzonych danych formularzy. Jeżeli uznają Państwo, że obecność plików cookie narusza Waszą prywatność, możecie w każdej chwili je wyłączyć albo dla konkretnej witryny, albo dla wszystkich połączeń z Waszej przeglądarki. Instrukcje zezwalania na obsługę plików cookies są zależne od używanej przeglądarki - prosimy odwołać się do dokumentacji stosownej przeglądarki w celu uzyskania dalszego wsparcia.

Marketing Sklepu Internetowego

O ile Państwo wyraziliście zgodę na wysyłanie newslettera, podany przez Państwa adres e-mail będzie wykorzystywany w celach marketingowych własnych produktów Teleskopy.pl. Zgoda może być cofnięta w każdym czasie (art. 6 ust. 1 lit. a RODO).

Komu przekazujemy dane osobowe?

Aby zapewnić najwyższą jakość usług, korzystamy z usług zewnętrznych dostawców. Twoje dane osobowe przekazujemy poniższym podmiotom:

• Firmy kurierskie
• Biuro rachunkowe
• System sprawnej obsługi zwrotów i reklamacji
• System komunikacji z klientami
• Systemy płatności i banki

Zakupy ratalne

W przypadku zakupów na raty, instytucją kredytową, przy pomocy której sklep internetowy przeprowadza ocenę kredytową jest Żagiel S.A. / Santander Consumer Finanse S.A.

Inne strony internetowe

W ramach Witryny mogą pojawiać się okresowo linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Witryny i nie są w żaden sposób nadzorowane przez sklep internetowy. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności, z którymi zalecamy zapoznać się. Sklep internetowy nie ponosi odpowiedzialności za zasady postępowania z danymi w ramach tych stron.

W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt: kontakt@teleskopy.pl.

Dalej
   Najpopularniejsze    
01.Mikroskop Biolux 20x - 1280x z kamerą PC VGA 640x480, śrubą mikro-makro i walizką (Spinor Optics) [395.-]
02.Mikroskop Spinor Optics Biolux 400 XSP48 [269.-]
03.Lornetka TPL MILITARY 7x50 RF wojskowa lornetka z dalmierzem, doskonała do lasu [719.-]
04.Teleskop Spinor Optics N-130/650 Dobson [559.-]
05.Planetarium domowe sterowane zdalnie pilotem i globus nieba w jednym (iOptron LiveStar Mini Planetarium) [399.-]
06.Teleskop Spinor Optics N-114/450 Dobson [419.-]
07.Mikroskop stereoskopowy TPL SCIENCE ETD-101 7x - 45x TRINO ZOOM [1699.-]
08.Teleskop Spinor Optics N-114/900 EQ-1 [489.-]
09.Teleskop Spinor Optics N-82/300 Dobson [209.-]
10.Obrotowa mapa nieba najdokładniejsza fi=30 cm wodoodporna [15.-]
11.Filtr SkyGlow 1,25" księżycowo - planetarny kontrastowy miejski [139.-]
12.Atlas nieba gwiaździstego do 6,5 magnitudo (wyd. 2011) PAKIET HURTOWY 30 SZT [292.-]
13.Lornetka TPL MARINE 7x50 C z podświetlanym kompasem [819.-]
14.Mikroskop TPL ICD 20x BINO - mikroskop terenowy - dla GSM [179.-]
15.Mikroskop stereoskopowy TPL Advanced ICD 10x - 160x TRINO [1799.-]
16.Okular TMB 6 mm 1,25" 58° PLANETARY II [195.-]
17.Okular TMB 4 mm 1,25" 58° PLANETARY II [195.-]
18.Mikroskop elektroniczny TPL USB 2,0MPix 1x-40x / 200x 8x LED cyfrowy [299.-]
19.Mapa Księżyca obserwacyjna fi=30 cm wodoodporna [10.-]
20.Lornetka Acuter 10x42 ED [999.-]
21.Okular WA 66 9 mm 1,25'' (Starguider) [129.-]
22.Napęd dwuosiowy sterowany pilotem do montaży EQ5 Synta Sky-Watcher [479.-]
23.Lornetka Acuter 8x42 ED [949.-]
24.Mocowanie smartfona jako szukacz do stopki Vixen (ręczne GOTO, PUSH-TO) [79.-]
25.Okular TMB 9 mm 1,25" 58° PLANETARY II [195.-]
26.Tuba optyczna Spinor Optics MAK 90 OTA z dwoma torami optycznymi [639.-]
27.Luneta Acuter NatureClose 100 S 22-67x100 B WP prosta + pokrowiec [1229.-]
28.Lornetka Acuter 10x42 [399.-]
29.Adapter uniwersalny dla aparatów cyfrowych kompaktowych do digiscopingu i astrofotografii [85.-]
30.Luneta Acuter NatureClose 100 A 22-67x100 WP kątowa + pokrowiec [1229.-]
31.Lornetka Acuter 8x32 ED [799.-]
32.Okular TMB 4,5 mm 1,25" 58° PLANETARY II [195.-]
33.Okular SWA 20 mm TMB-inspired mm 1,25" 58° [195.-]
34.Lornetka Acuter 8x42 [379.-]
35.Noktowizor cyfrowy NV100 3-6x dzień / noc / IR 850 nm [679.-]

Copyright © 2001-2018 teleskopy.pl
Teleskopy, astronomia, mikroskopy, lunety i noktowizory w najlepszym wydaniu!
 

zoom n joy
 
[5142] [4035] [5173] [4350] [995] [4223] [2051] [2254] [2481] [4648] [1324] [3047] [3981] [1280] [2195] [5217] [5268] [1240] [1447] [4549] [2721] [2400] [2441] [3163] [912] [4765] [3984] [1678] [4530] [4737] [2975] [4509] [4772] [1367] [2608] [5073] [2853] [2334] [3343] [2464] [1119] [1335] [4656] [3051] [4946] [2927] [4584] [1931] [5125] [2507] [1673] [4625] [3110] [4407] [3178] [4948] [2463] [5148] [4029] [2489] [3760] [1067] [2845] [1364] [1735] [394] [2330] [1057] [1260] [3536] [629] [2936] [819] [4335] [929] [603] [771] [3208] [4897] [2932] [2216] [903] [4314] [3832] [3819] [1927] [3980] [4805] [3205] [4944] [1897] [609] [363] [880] [2653] [4112] [4051] [4635] [4843] [973] [2104] [2711] [3613] [4302] [3546] [2629] [4564] [821] [2798] [4271] [4818] [3649] [37] [528] [5275] [3966] [592] [4519] [726] [5199] [3077] [3216] [5007] [931] [3330] [1237] [4506] [3490] [3750] [4607]