opinie

Telefony (pn - pt: 10 - 18, sb: 9 - 13) :  22 374 3140,   22 374 0607,   12 421 4769,   791 333 983
teleskop
Astronomia Optyka Technologia
   Szukaj    
 
   Koszyk więcej    
0 przedmiotów
   Kategorie    
Teleskopy » (377)
 
Mikroskopy » (287)
 
Lunety » (249)
 
Lornetki » (505)
 
Publikacje » (95)
 
AstroAkcesoria » (728)
 
Okulary astronomiczne » (294)
 
Noktowizory » (192)
 
Termowizja » (57)
 
Statywy » (86)
 
Dalmierze » (35)
 
Lupy » (51)
 
FotoAkcesoria » (89)
 
Czyszczenie optyki (23)
 
Gadżety » (111)
 
Używane i inne »
 
Celowniki » (180)
 
Dla myśliwych » (278)
 
Latarki » (121)
 
Oprogramowanie (3)
 
Kamery sportowe i drony » (418)
 
NOWOŚCI  (21)
 
   Wysyłka    

 
Wysyłka GRATIS

Zamów dowolny produkt oznaczony tym logo,
a całość zamówienia dostarczymy na nasz koszt kurierem (Pocztex Express 24 / UPS).



 
Wysyłka Pocztex Ekspres 24

• Kurier Pocztex: 10 zł
• Kurier Pocztex + pobranie: 15 zł
 


 
Wysyłka kurierem

• Kurier UPS: 19 zł
• Kurier UPS + pobranie: 25 zł

 
   Sklep w Warszawie    
Mapa dojazdu
 
WARSZAWA, ul. Solec 34B
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   Sklep w Chorzowie    
Mapa dojazdu
 
CHORZÓW, ul. Katowicka 56
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   Sklep w Krakowie    
Mapa dojazdu
 
KRAKÓW, ul. Dietla 69
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   O firmie    
Kontakt/O firmie
Dostawa i zwroty
Ochrona prywatności
Polecane produkty
Regulamin
   Waluta    
   Język    
Polski English
Polityka prywatności Polityka prywatności
Polityka prywatności

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez sklep internetowy Teleskopy.pl, prowadzony pod adresem internetowym http://www.teleskopy.pl (dalej zwaną Witryną) przez InSolutions Aleksander Kacz z siedzibą w Warszawie, (dalej zwanego Sklepem Internetowym).
 
Sklep internetowy dokłada wszelkich starań w celu zapewnienia poszanowania Państwa prywatności i ochrony udzielonych informacji osobowych podczas korzystania z Witryny i dokonywania zakupów w ramach sklepu oraz w tym celu podejmuje wszelkie niezbędne działania.
 
Dokonywanie bezpiecznych zakupów i płatności w sklepie internetowym www.teleskopy.pl wymaga wypełnienia formularza, w którym należy podać informacje umożliwiające skontaktowanie się z klientem (adres e-mail, numer telefonu, adres zameldowania na pobyt stały, adres dostawy oraz ewentualnie dane do faktury). Informacje podane w formularzu są przez nas wykorzystywane wyłącznie do celów przeprowadzenia transakcji w naszym serwisie. Podanie powyższych danych jest dobrowolne, lecz konieczne dla dokonania rejestracji i zakupu w ramach Witryny. W celu realizacji umowy sklep internetowy może udostępniać zebrane od Państwa dane do następujących podmiotów: Poczta Polska, firmy kurierskie oraz operatorów systemów płatności (np. Payu.pl). W takich przypadkach ilość przekazywanych danych ograniczona jest do wymaganego minimum. Przy logowaniu i dokonywaniu płatności online połączenie jest szyfrowane 128 bitowym kluczem SSL.

Właściciel witryny www.teleskopy.pl nie ponosi odpowiedzialności za szkody powstałe z winy użytkownika, w tym wynikłe w związku z udostępnianiem haseł do swojego profilu klienta oraz swoich danych osobowych, loginów i haseł do swoich kont poczty e-mail.

Prawo do wglądu, poprawienia i usunięcia informacji o użytkowniku

Nasi klienci mają prawo na każde żądanie otrzymać wgląd i prawo zmiany lub usunięcia swoich danych osobowych przetwarzanych przez nasz sklep w związku z prowadzoną działalnością. Jeżeli chcesz cofnąć zgodę, edytuj swoje dane w profilu lub skontaktuj się z nami.

Dokonując rejestracji wyrażacie Państwo zgodę na przechowywanie oraz przetwarzanie danych osobowych zawartych w formularzu rejestracji dla potrzeb niezbędnych do realizacji transakcji, zgodnie z Ustawą (art. 6 ust. 1 lit. b RODO).

Pytania dotyczące informacji o prywatności prosimy kierować na adres: rodo@teleskopy.pl jak również masz prawo skontaktować się z Prezesem Urzędu Ochrony Danych Osobowych (PUODO) jeśli masz pytania lub wątpliwości związane z danymi osobowymi.

Google Analytics

Niniejsza witryna internetowa korzysta z Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. (“Google”). Google Analytics używa “cookies”, czyli plików tekstowych umieszczanych na komputerze użytkownika w celu umożliwienia witrynie przeanalizowania sposobu, w jaki użytkownicy z niej korzystają. Informacje generowane przez cookie na temat korzystania z witryny przez użytkownika (włącznie z jego adresem IP) będą przekazywane spółce Google i przechowywane przez nią na serwerach w Stanach Zjednoczonych. Google będzie korzystała z tych informacji w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z internetu. Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google. Google nie będzie łączyła adresu IP użytkownika z żadnymi innymi danymi będącymi w jej posiadaniu. Użytkownik może zrezygnować z cookies wybierając odpowiednie ustawienia na przeglądarce, jednak należy pamiętać, że w takim przypadku korzystanie z wszystkich funkcji witryny może okazać się niemożliwe Korzystając z niniejszej witryny internetowej użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie przez Google dotyczących go danych w sposób i w celach określonych powyżej.

Ciasteczka (Cookies)

Witryna www.teleskopy.pl wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka), które ułatwiają korzystanie z naszej strony.
 
Ciasteczka – (ang. cookies) – niewielkie informacje tekstowe, wysyłane przez serwer WWW i zapisywane po stronie użytkownika (zazwyczaj na twardym dysku). Ciasteczka są stosowane najczęściej w przypadku liczników, sond, sklepów internetowych, stron wymagających logowania, oraz do monitorowania aktywności odwiedzających. W żaden sposób nie niszczą systemu operacyjnego zainstalowanego w komputerze, ani nie wpływają na jego działanie.
 
Witryna www.teleskopy.pl wykorzystuje pliki cookies do zapisu sesji i zawartości koszyka użytkownika w celu umożliwienia nawigacji po stronie bez utraty zawartości koszyka i wprowadzonych danych formularzy. Jeżeli uznają Państwo, że obecność plików cookie narusza Waszą prywatność, możecie w każdej chwili je wyłączyć albo dla konkretnej witryny, albo dla wszystkich połączeń z Waszej przeglądarki. Instrukcje zezwalania na obsługę plików cookies są zależne od używanej przeglądarki - prosimy odwołać się do dokumentacji stosownej przeglądarki w celu uzyskania dalszego wsparcia.

Marketing Sklepu Internetowego

O ile Państwo wyraziliście zgodę na wysyłanie newslettera, podany przez Państwa adres e-mail będzie wykorzystywany w celach marketingowych własnych produktów Teleskopy.pl. Zgoda może być cofnięta w każdym czasie (art. 6 ust. 1 lit. a RODO).

Komu przekazujemy dane osobowe?

Aby zapewnić najwyższą jakość usług, korzystamy z usług zewnętrznych dostawców. Twoje dane osobowe przekazujemy poniższym podmiotom:

• Firmy kurierskie
• Biuro rachunkowe
• System sprawnej obsługi zwrotów i reklamacji
• System komunikacji z klientami
• Systemy płatności i banki

Zakupy ratalne

W przypadku zakupów na raty, instytucją kredytową, przy pomocy której sklep internetowy przeprowadza ocenę kredytową jest Żagiel S.A. / Santander Consumer Finanse S.A.

Inne strony internetowe

W ramach Witryny mogą pojawiać się okresowo linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Witryny i nie są w żaden sposób nadzorowane przez sklep internetowy. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności, z którymi zalecamy zapoznać się. Sklep internetowy nie ponosi odpowiedzialności za zasady postępowania z danymi w ramach tych stron.

W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt: kontakt@teleskopy.pl.

Dalej
   Najpopularniejsze    
01.Mikroskop Biolux 20x - 1280x z kamerą PC VGA 640x480, śrubą mikro-makro i walizką (Spinor Optics AL NV) [395.-]
02.Teleskop Spinor Optics N-130/900 EQ-2 [679.-]
03.Teleskop Spinor Optics R-90/900 AZ-3 [639.-]
04.Mikroskop Spinor Optics Biolux 400 XSP48 [269.-]
05.Teleskop Spinor Optics MAK-90 90/1250 EQ-1 z dwoma torami optycznymi [899.-]
06.Lornetka TPL MILITARY 7x50 RF wojskowa lornetka z dalmierzem, doskonała do lasu [719.-]
07.Teleskop Spinor Optics N-130/650 Dobson [559.-]
08.Planetarium domowe sterowane zdalnie pilotem i globus nieba w jednym (iOptron LiveStar Mini Planetarium) [399.-]
09.Teleskop Spinor Optics N-114/450 Dobson [419.-]
10.Teleskop Spinor Optics N-114/900 EQ-1 [489.-]
11.Obrotowa mapa nieba najdokładniejsza fi=30 cm wodoodporna [15.-]
12.Teleskop Spinor Optics N-82/300 Dobson [209.-]
13.Montaż ALT-AZ z mikroruchami i stalowym statywem (AZ5, TPL) [819.-]
14.Filtr SkyGlow 1,25" księżycowo - planetarny kontrastowy miejski [139.-]
15.Teleskop Spinor Optics R-70/900 EQ-1 [419.-]
16.Kamera termowizyjna termowizor Flir Scout TK 640x480 [2599.-]
17.Atlas nieba gwiaździstego do 6,5 magnitudo (wyd. 2011) PAKIET HURTOWY 30 SZT [292.-]
18.Lornetka TPL MARINE 7x50 C z podświetlanym kompasem [819.-]
19.Okular TMB 4 mm 1,25" 58° PLANETARY II [195.-]
20.Lornetka Nikon 10x50 EX CF [799.-]
21.Mapa Księżyca obserwacyjna fi=30 cm wodoodporna [10.-]
22.Lornetka Acuter 10x42 ED [999.-]
23.Okular WA 66 9 mm 1,25'' (Starguider) [129.-]
24.Teleskop Spinor Optics R-70/500 AZ-2 [289.-]
25.Napęd dwuosiowy sterowany pilotem do montaży EQ5 Synta Sky-Watcher [479.-]
26.Lornetka Acuter 8x42 ED [949.-]
27.Mocowanie smartfona jako szukacz do stopki Vixen (adapter pozwalający na ręczne GOTO, PUSH-TO) [79.-]
28.Okular TMB 9 mm 1,25" 58° PLANETARY II [195.-]
29.Tuba optyczna Spinor Optics MAK 90 OTA z dwoma torami optycznymi [639.-]
30.Luneta Acuter NatureClose 100 S 22-67x100 B WP prosta + pokrowiec [1229.-]
31.Lornetka Acuter 10x42 [399.-]
32.Adapter uniwersalny dla aparatów cyfrowych kompaktowych do digiscopingu i astrofotografii [85.-]
33.Okular WA 66 6 mm 1,25'' (Starguider) [129.-]
34.Luneta Acuter NatureClose 100 A 22-67x100 WP kątowa + pokrowiec [1229.-]
35.Lornetka Acuter 8x32 ED [799.-]

Copyright © 2001-2018 teleskopy.pl
Teleskopy, astronomia, mikroskopy, lunety i noktowizory w najlepszym wydaniu!
 

zoom n joy
 
[2504] [2594] [2548] [2729] [2162] [3457] [1390] [5011] [5182] [3751] [1792] [4680] [896] [4523] [2830] [4031] [827] [4163] [1103] [2679] [3376] [399] [1736] [1435] [4946] [135] [518] [4036] [2526] [3078] [1231] [3794] [5456] [179] [1030] [1025] [2987] [4374] [4327] [735] [2650] [1362] [5044] [3533] [5409] [4674] [2717] [3978] [3241] [99] [2640] [3178] [4167] [953] [2661] [348] [3859] [3255] [3037] [4497] [2523] [5212] [2002] [2726] [5087] [1760] [3232] [777] [3793] [4848] [2881] [705] [2361] [1246] [3266] [3482] [166] [2501] [2970] [4069] [1421] [851] [4173] [1777] [1712] [1971] [4587] [4133] [2199] [4899] [4720] [87] [2575] [979] [49] [948] [2127] [4652] [2528] [3779] [775] [5069] [3075] [1111] [1749] [4396] [3901] [4402] [698] [2105] [3883] [980] [4672] [2046] [286] [3329] [3792] [3666] [3615] [1962] [5146] [782] [3137] [2607] [4019] [4051] [1870] [4915] [4866] [3161]