opinie

Telefony (pn - pt: 10 - 18, sb: 9 - 13) :  22 374 3140,   22 374 0607,   12 421 4769,   791 333 983
teleskop
Astronomia Optyka Technologia
   Szukaj    
 
   Koszyk więcej    
0 przedmiotów
   Kategorie    
Teleskopy » (378)
 
Mikroskopy » (288)
 
Lunety » (249)
 
Lornetki » (505)
 
Publikacje » (96)
 
AstroAkcesoria » (738)
 
Okulary astronomiczne » (294)
 
Noktowizory » (193)
 
Termowizja » (58)
 
Statywy » (86)
 
Dalmierze » (35)
 
Lupy » (52)
 
FotoAkcesoria » (89)
 
Czyszczenie optyki (23)
 
Gadżety » (111)
 
Używane i inne » (1)
 
Celowniki » (181)
 
Dla myśliwych » (278)
 
Latarki » (122)
 
Oprogramowanie (3)
 
Kamery sportowe i drony » (420)
 
NOWOŚCI  (25)
 
   Wysyłka    

 
Wysyłka GRATIS

Zamów dowolny produkt oznaczony tym logo,
a całość zamówienia dostarczymy na nasz koszt kurierem (Pocztex Express 24 / UPS).



 
Wysyłka Pocztex Ekspres 24

• Kurier Pocztex: 10 zł
• Kurier Pocztex + pobranie: 15 zł
 


 
Wysyłka kurierem

• Kurier UPS: 19 zł
• Kurier UPS + pobranie: 25 zł

 
   Sklep w Warszawie    
Mapa dojazdu
 
WARSZAWA, ul. Grochowska 8-B
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   Sklep w Chorzowie    
Mapa dojazdu
 
CHORZÓW, ul. Katowicka 56
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   Sklep w Krakowie    
Mapa dojazdu
 
KRAKÓW, ul. Dietla 69
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   O firmie    
Kontakt/O firmie
Dostawa i zwroty
Ochrona prywatności
Polecane produkty
Regulamin
   Waluta    
   Język    
Polski English
Polityka prywatności Polityka prywatności
Polityka prywatności

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez sklep internetowy Teleskopy.pl, prowadzony pod adresem internetowym http://www.teleskopy.pl (dalej zwaną Witryną) przez InSolutions Aleksander Kacz z siedzibą w Warszawie, (dalej zwanego Sklepem Internetowym).
 
Sklep internetowy dokłada wszelkich starań w celu zapewnienia poszanowania Państwa prywatności i ochrony udzielonych informacji osobowych podczas korzystania z Witryny i dokonywania zakupów w ramach sklepu oraz w tym celu podejmuje wszelkie niezbędne działania.
 
Dokonywanie bezpiecznych zakupów i płatności w sklepie internetowym www.teleskopy.pl wymaga wypełnienia formularza, w którym należy podać informacje umożliwiające skontaktowanie się z klientem (adres e-mail, numer telefonu, adres zameldowania na pobyt stały, adres dostawy oraz ewentualnie dane do faktury). Informacje podane w formularzu są przez nas wykorzystywane wyłącznie do celów przeprowadzenia transakcji w naszym serwisie. Podanie powyższych danych jest dobrowolne, lecz konieczne dla dokonania rejestracji i zakupu w ramach Witryny. W celu realizacji umowy sklep internetowy może udostępniać zebrane od Państwa dane do następujących podmiotów: Poczta Polska, firmy kurierskie oraz operatorów systemów płatności (np. Payu.pl). W takich przypadkach ilość przekazywanych danych ograniczona jest do wymaganego minimum. Przy logowaniu i dokonywaniu płatności online połączenie jest szyfrowane 128 bitowym kluczem SSL.

Właściciel witryny www.teleskopy.pl nie ponosi odpowiedzialności za szkody powstałe z winy użytkownika, w tym wynikłe w związku z udostępnianiem haseł do swojego profilu klienta oraz swoich danych osobowych, loginów i haseł do swoich kont poczty e-mail.

Prawo do wglądu, poprawienia i usunięcia informacji o użytkowniku

Nasi klienci mają prawo na każde żądanie otrzymać wgląd i prawo zmiany lub usunięcia swoich danych osobowych przetwarzanych przez nasz sklep w związku z prowadzoną działalnością. Jeżeli chcesz cofnąć zgodę, edytuj swoje dane w profilu lub skontaktuj się z nami.

Dokonując rejestracji wyrażacie Państwo zgodę na przechowywanie oraz przetwarzanie danych osobowych zawartych w formularzu rejestracji dla potrzeb niezbędnych do realizacji transakcji, zgodnie z Ustawą (art. 6 ust. 1 lit. b RODO).

Pytania dotyczące informacji o prywatności prosimy kierować na adres: rodo@teleskopy.pl jak również masz prawo skontaktować się z Prezesem Urzędu Ochrony Danych Osobowych (PUODO) jeśli masz pytania lub wątpliwości związane z danymi osobowymi.

Google Analytics

Niniejsza witryna internetowa korzysta z Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. (“Google”). Google Analytics używa “cookies”, czyli plików tekstowych umieszczanych na komputerze użytkownika w celu umożliwienia witrynie przeanalizowania sposobu, w jaki użytkownicy z niej korzystają. Informacje generowane przez cookie na temat korzystania z witryny przez użytkownika (włącznie z jego adresem IP) będą przekazywane spółce Google i przechowywane przez nią na serwerach w Stanach Zjednoczonych. Google będzie korzystała z tych informacji w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z internetu. Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google. Google nie będzie łączyła adresu IP użytkownika z żadnymi innymi danymi będącymi w jej posiadaniu. Użytkownik może zrezygnować z cookies wybierając odpowiednie ustawienia na przeglądarce, jednak należy pamiętać, że w takim przypadku korzystanie z wszystkich funkcji witryny może okazać się niemożliwe Korzystając z niniejszej witryny internetowej użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie przez Google dotyczących go danych w sposób i w celach określonych powyżej.

Ciasteczka (Cookies)

Witryna www.teleskopy.pl wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka), które ułatwiają korzystanie z naszej strony.
 
Ciasteczka – (ang. cookies) – niewielkie informacje tekstowe, wysyłane przez serwer WWW i zapisywane po stronie użytkownika (zazwyczaj na twardym dysku). Ciasteczka są stosowane najczęściej w przypadku liczników, sond, sklepów internetowych, stron wymagających logowania, oraz do monitorowania aktywności odwiedzających. W żaden sposób nie niszczą systemu operacyjnego zainstalowanego w komputerze, ani nie wpływają na jego działanie.
 
Witryna www.teleskopy.pl wykorzystuje pliki cookies do zapisu sesji i zawartości koszyka użytkownika w celu umożliwienia nawigacji po stronie bez utraty zawartości koszyka i wprowadzonych danych formularzy. Jeżeli uznają Państwo, że obecność plików cookie narusza Waszą prywatność, możecie w każdej chwili je wyłączyć albo dla konkretnej witryny, albo dla wszystkich połączeń z Waszej przeglądarki. Instrukcje zezwalania na obsługę plików cookies są zależne od używanej przeglądarki - prosimy odwołać się do dokumentacji stosownej przeglądarki w celu uzyskania dalszego wsparcia.

Marketing Sklepu Internetowego

O ile Państwo wyraziliście zgodę na wysyłanie newslettera, podany przez Państwa adres e-mail będzie wykorzystywany w celach marketingowych własnych produktów Teleskopy.pl. Zgoda może być cofnięta w każdym czasie (art. 6 ust. 1 lit. a RODO).

Komu przekazujemy dane osobowe?

Aby zapewnić najwyższą jakość usług, korzystamy z usług zewnętrznych dostawców. Twoje dane osobowe przekazujemy poniższym podmiotom:

• Firmy kurierskie
• Biuro rachunkowe
• System sprawnej obsługi zwrotów i reklamacji
• System komunikacji z klientami
• Systemy płatności i banki

Zakupy ratalne

W przypadku zakupów na raty, instytucją kredytową, przy pomocy której sklep internetowy przeprowadza ocenę kredytową jest Żagiel S.A. / Santander Consumer Finanse S.A.

Inne strony internetowe

W ramach Witryny mogą pojawiać się okresowo linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Witryny i nie są w żaden sposób nadzorowane przez sklep internetowy. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności, z którymi zalecamy zapoznać się. Sklep internetowy nie ponosi odpowiedzialności za zasady postępowania z danymi w ramach tych stron.

W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt: kontakt@teleskopy.pl.

Dalej
   Najpopularniejsze    
01.Mikroskop Biolux 20x - 1280x z kamerą PC VGA 640x480, śrubą mikro-makro i walizką (Spinor Optics AL NV) [395.-]
02.Cyfrowa lornetka noktowizyjna NV400-B 3,5-7x31 dzień / noc [999.-]
03.Lornetka Steiner Nighthunter 8x56 (model 2017) [3399.-]
04.Torba do transportu teleskopu długości 110 cm (TPL) [109.-]
05.Teleskop Spinor Optics R-70/700 AZ-2 [329.-]
06.Obrotowa mapa nieba najdokładniejsza fi=30 cm wodoodporna [15.-]
07.Teleskop Spinor Optics N-200/1000 EQ-5 (trzy okulary Ploessla, Barlow 2x i filtr księżycowy w zestawie) [2299.-]
08.Lornetka TPL MILITARY 7x50 RF wojskowa lornetka z dalmierzem, doskonała do lasu [719.-]
09.Lornetka astronomiczna Celestron SkyMaster 15x70 (BaK-4) + adapter do statywu + futerał [299.-]
10.Mikroskop Levenhuk D740T 40-2000x trino z kamerą USB 5,1 Mpix [2699.-]
11.Kamera termowizyjna termowizor Flir Scout TK 640x480 [2549.-]
12.Lornetka Spinor Optics Astro 20x80 BaK-4 [479.-]
13.Lornetka Acuter 8x32 [339.-]
14.Adapter afokalny do astrofotografii i digiscopingu dla aparatów kompaktowych, hybryd i lustrzanek [85.-]
15.Lornetka Delta Optical 8x56 Titanium ED [1199.-]
16.Teleskop Celestron AstroMaster 130 EQ N-130/650 Motor Drive (z napędem) [889.-]
17.Teleskop Spinor Optics R-90/900 AZ-3 [639.-]
18.Lornetka Acuter 8x42 ED [949.-]
19.Lornetka Acuter 10x42 ED [999.-]
20.Luneta Vortex Strike Eagle 1-8x24 [1779.-]
21.Lornetka Acuter 10x42 [399.-]
22.Teleskop GSO Dobson 10" DeLuxe 254/1250 M-CRF (mikrofocuser 1:10, chłodzenie lustra, model 880) [2099.-]
23.Teleskop Spinor Optics N-114/450 Dobson [419.-]
24.Mikroskop Spinor Optics Biolux 400 XSP48 [269.-]
25.Teleskop Levenhuk SKYLINE PRO MAK 127 EQ3-2 [2399.-]
26.Mapa Księżyca obserwacyjna fi=30 cm wodoodporna [10.-]
27.Luneta celownicza Vortex Golden Eagle HD 15-60x52 (ECR-1 MOA) [5599.-]
28.Atlas nieba gwiaździstego do 6,5 magnitudo (wyd. 2012) [15.-]
29.Lornetka Acuter 8x32 ED [799.-]
30.Teleskop Spinor Optics N-130/650 Dobson [559.-]
31.Luneta Acuter NatureClose 100 A 22-67x100 WP kątowa + pokrowiec [1229.-]
32.Teleskop TPL Travel 70 AZ 70/400 [239.-]
33.Mikroskop cyfrowy Levenhuk DTX 500 Mobi 20-500x LCD 3" TFT 5 MP [559.-]
34.Mikroskop cyfrowy Levenhuk DTX 500 LCD 3,5" TFT 5 MP 20-500x [599.-]
35.ATN X-Sight II Smart HD 3-14x luneta celownicza dzień / noc [3229.-]

Copyright © 2001-2019 teleskopy.pl
Teleskopy, astronomia, mikroskopy, lunety i noktowizory w najlepszym wydaniu!
 


 
[3839] [832] [1900] [433] [4228] [2050] [1752] [4253] [397] [3431] [2706] [4717] [2457] [691] [4352] [2011] [2402] [1733] [708] [1837] [1182] [4243] [302] [5446] [844] [163] [1941] [853] [5135] [501] [5402] [1116] [701] [3403] [2915] [4209] [1948] [2773] [2006] [5432] [2794] [2266] [2143] [4603] [3908] [2079] [3515] [3291] [2365] [3193] [394] [3770] [1702] [4091] [4325] [1051] [885] [1915] [2532] [2443] [1868] [2658] [201] [2390] [5106] [217] [4683] [4167] [37] [2361] [4645] [3383] [525] [2061] [3364] [3733] [2818] [4137] [485] [5244] [4808] [544] [3766] [1043] [1477] [1781] [3603] [4516] [4932] [164] [1627] [1465] [1845] [3708] [4629] [4071] [2767] [5162] [5074] [3105] [2562] [1178] [4913] [4649] [5000] [3065] [1695] [4128] [4830] [3816] [3043] [4990] [3614] [3460] [3995] [1386] [2585] [3703] [5453] [3492] [1164] [1984] [2302] [2973] [4409] [3956] [1664] [3590] [1007] [5400]