opinie

Telefony (pn - pt: 10 - 18, sb: 9 - 13) :  22 374 3140,   22 374 0607,   12 421 4769,   791 333 983
teleskop
Astronomia Optyka Technologia
   Szukaj    
 
   Koszyk więcej    
0 przedmiotów
   Kategorie    
Teleskopy » (331)
 
Mikroskopy » (274)
 
Lunety » (236)
 
Lornetki » (472)
 
Publikacje » (88)
 
AstroAkcesoria » (690)
 
Okulary astronomiczne » (282)
 
Noktowizory » (172)
 
Termowizja » (48)
 
Statywy » (86)
 
Dalmierze » (32)
 
Lupy » (51)
 
FotoAkcesoria » (94)
 
Czyszczenie optyki (23)
 
Gadżety » (110)
 
Używane i inne »
 
Celowniki » (117)
 
Dla myśliwych » (228)
 
Latarki » (83)
 
Oprogramowanie (3)
 
Kamery sportowe i drony » (400)
 
NOWOŚCI  (12)
 
   Wysyłka    

 
Wysyłka kurierem

• Kurier: 15 zł
• Kurier + pobranie: 19 zł

 

 
Wysyłka Pocztą Polską

• list / paczka: 10 zł
• pobranie pocztowe:15 zł
 


 
Wysyłka GRATIS

Zamów dowolny produkt oznaczony tym logo,
a całość zamówienia dostarczymy na nasz koszt kurierem.


   Sklep w Warszawie    
Mapa dojazdu
 
WARSZAWA, ul. Solec 34B
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   Sklep w Chorzowie    
Mapa dojazdu
 
CHORZÓW, ul. Katowicka 56
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   Sklep w Krakowie    
Mapa dojazdu
 
KRAKÓW, ul. Dietla 69
pn-pt:10 - 18, sb:9-13
   O firmie    
Kontakt/O firmie
Dostawa i zwroty
Ochrona prywatności
Polecane produkty
Regulamin
   Waluta    
   Język    
Polski English
Polityka prywatności Polityka prywatności
Polityka prywatności

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez sklep internetowy Teleskopy.pl, prowadzony pod adresem internetowym http://www.teleskopy.pl (dalej zwaną Witryną) przez InSolutions Aleksander Kacz z siedzibą w Warszawie, (dalej zwanego Sklepem Internetowym).
 
Sklep internetowy dokłada wszelkich starań w celu zapewnienia poszanowania Państwa prywatności i ochrony udzielonych informacji osobowych podczas korzystania z Witryny i dokonywania zakupów w ramach sklepu oraz w tym celu podejmuje wszelkie niezbędne działania.
 
Dokonywanie bezpiecznych zakupów i płatności w sklepie internetowym www.teleskopy.pl wymaga wypełnienia formularza, w którym należy podać informacje umożliwiające skontaktowanie się z klientem (adres e-mail, numer telefonu, adres zameldowania na pobyt stały, adres dostawy oraz ewentualnie dane do faktury). Informacje podane w formularzu są przez nas wykorzystywane wyłącznie do celów przeprowadzenia transakcji w naszym serwisie. Podanie powyższych danych jest dobrowolne, lecz konieczne dla dokonania rejestracji i zakupu w ramach Witryny. W celu realizacji umowy sklep internetowy może udostępniać zebrane od Państwa dane do następujących podmiotów: Poczta Polska, firmy kurierskie oraz operatorów systemów płatności (np. Payu.pl). W takich przypadkach ilość przekazywanych danych ograniczona jest do wymaganego minimum. Przy logowaniu i dokonywaniu płatności online połączenie jest szyfrowane 128 bitowym kluczem SSL.

Właściciel witryny www.teleskopy.pl nie ponosi odpowiedzialności za szkody powstałe z winy użytkownika, w tym wynikłe w związku z udostępnianiem haseł do swojego profilu klienta oraz swoich danych osobowych, loginów i haseł do swoich kont poczty e-mail.

Prawo do wglądu, poprawienia i usunięcia informacji o użytkowniku

Nasi klienci mają prawo na każde żądanie otrzymać wgląd i prawo zmiany lub usunięcia swoich danych osobowych przetwarzanych przez nasz sklep w związku z prowadzoną działalnością.

Dokonując rejestracji wyrażacie Państwo zgodę na przechowywanie oraz przetwarzanie danych osobowych zawartych w formularzu rejestracji dla potrzeb niezbędnych do realizacji transakcji, zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz.U. z 97 r. Nr 133 poz. 883).

Google Analytics

Niniejsza witryna internetowa korzysta z Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. (“Google”). Google Analytics używa “cookies”, czyli plików tekstowych umieszczanych na komputerze użytkownika w celu umożliwienia witrynie przeanalizowania sposobu, w jaki użytkownicy z niej korzystają. Informacje generowane przez cookie na temat korzystania z witryny przez użytkownika (włącznie z jego adresem IP) będą przekazywane spółce Google i przechowywane przez nią na serwerach w Stanach Zjednoczonych. Google będzie korzystała z tych informacji w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z internetu. Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google. Google nie będzie łączyła adresu IP użytkownika z żadnymi innymi danymi będącymi w jej posiadaniu. Użytkownik może zrezygnować z cookies wybierając odpowiednie ustawienia na przeglądarce, jednak należy pamiętać, że w takim przypadku korzystanie z wszystkich funkcji witryny może okazać się niemożliwe Korzystając z niniejszej witryny internetowej użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie przez Google dotyczących go danych w sposób i w celach określonych powyżej.

Ciasteczka (Cookies)

Witryna www.teleskopy.pl wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka), które ułatwiają korzystanie z naszej strony.
 
Ciasteczka – (ang. cookies) – niewielkie informacje tekstowe, wysyłane przez serwer WWW i zapisywane po stronie użytkownika (zazwyczaj na twardym dysku). Ciasteczka są stosowane najczęściej w przypadku liczników, sond, sklepów internetowych, stron wymagających logowania, oraz do monitorowania aktywności odwiedzających. W żaden sposób nie niszczą systemu operacyjnego zainstalowanego w komputerze, ani nie wpływają na jego działanie.
 
Witryna www.teleskopy.pl wykorzystuje pliki cookies do zapisu sesji i zawartości koszyka użytkownika w celu umożliwienia nawigacji po stronie bez utraty zawartości koszyka i wprowadzonych danych formularzy. Jeżeli uznają Państwo, że obecność plików cookie narusza Waszą prywatność, możecie w każdej chwili je wyłączyć albo dla konkretnej witryny, albo dla wszystkich połączeń z Waszej przeglądarki. Instrukcje zezwalania na obsługę plików cookies są zależne od używanej przeglądarki - prosimy odwołać się do dokumentacji stosownej przeglądarki w celu uzyskania dalszego wsparcia.

Marketing Sklepu Internetowego

O ile Państwo wyraziliście zgodę na wysyłanie newslettera, podany przez Państwa adres e-mail będzie wykorzystywany w celach marketingowych własnych produktów Teleskopy.pl. Zgoda może być cofnięta w każdym czasie.

Zakupy ratalne

W przypadku zakupów na raty, instytucją kredytową, przy pomocy której sklep internetowy przeprowadza ocenę kredytową jest Żagiel S.A. / Santander Consumer Finanse S.A.

Inne strony internetowe

W ramach Witryny mogą pojawiać się okresowo linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Witryny i nie są w żaden sposób nadzorowane przez sklep internetowy. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności, z którymi zalecamy zapoznać się. Sklep internetowy nie ponosi odpowiedzialności za zasady postępowania z danymi w ramach tych stron.

W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt: kontakt@teleskopy.pl.

Dalej
   Najpopularniejsze    
01.Mikroskop Biolux 20x - 1280x z kamerą PC VGA 640x480, śrubą mikro-makro i walizką (Spinor Optics) [395.-]
02.Teleskop Spinor Optics N-130/900 EQ-2 [679.-]
03.Teleskop Spinor Optics R-90/900 AZ-3 [639.-]
04.Mikroskop Spinor Optics Biolux 400 XSP48 [269.-]
05.Teleskop Spinor Optics MAK-90 90/1250 EQ-1 z dwoma torami optycznymi [899.-]
06.Teleskop Spinor Optics R-70/700 AZ-2 [329.-]
07.Lornetka TPL MILITARY 7x50 RF wojskowa lornetka z dalmierzem, doskonała do lasu [719.-]
08.Teleskop Spinor Optics N-130/650 Dobson [599.-]
09.Planetarium domowe sterowane zdalnie pilotem i globus nieba w jednym (iOptron LiveStar Mini Planetarium) [399.-]
10.Teleskop Spinor Optics N-114/450 Dobson [479.-]
11.Mikroskop stereoskopowy TPL SCIENCE ETD-101 7x - 45x TRINO ZOOM [1699.-]
12.Teleskop Spinor Optics N-114/900 EQ-1 [489.-]
13.Teleskop Spinor Optics N-82/300 Dobson [209.-]
14.Obrotowa mapa nieba najdokładniejsza fi=30 cm wodoodporna [15.-]
15.Montaż ALT-AZ z mikroruchami i stalowym statywem (AZ5, TPL) [850.-]
16.Filtr SkyGlow 1,25" księżycowo - planetarny kontrastowy miejski [139.-]
17.Teleskop Spinor Optics R-70/900 EQ-1 [419.-]
18.Kamera termowizyjna termowizor Flir Scout TK 640x480 [2890.-]
19.Atlas nieba gwiaździstego do 6,5 magnitudo (wyd. 2011) PAKIET HURTOWY 30 SZT [292.-]
20.Lornetka TPL MARINE 7x50 C z podświetlanym kompasem [819.-]
21.Mikroskop TPL ICD 20x BINO - mikroskop terenowy - dla GSM [179.-]
22.Mikroskop stereoskopowy TPL Advanced ICD 10x - 160x TRINO [1799.-]
23.Okular TMB 6 mm 1,25" 58° PLANETARY II [195.-]
24.Okular TMB 4 mm 1,25" 58° PLANETARY II [195.-]
25.Lornetka Nikon 10x50 EX CF [799.-]
26.Mikroskop elektroniczny TPL USB 2,0MPix 1x-40x / 200x 8x LED cyfrowy [299.-]
27.Mapa Księżyca obserwacyjna fi=30 cm wodoodporna [10.-]
28.Lornetka Acuter 10x42 ED [999.-]
29.Okular WA 66 9 mm 1,25'' (Starguider) [129.-]
30.Teleskop Spinor Optics R-70/500 AZ-2 [289.-]
31.Napęd dwuosiowy sterowany pilotem do montaży EQ5 Synta Sky-Watcher [479.-]
32.Lornetka Acuter 8x42 ED [949.-]
33.Mocowanie smartfona jako szukacz do stopki Vixen [79.-]
34.Mikroskop TPL Biolux ICD Bino 20x / 40x / 80x oświetlenie halogenowe [699.-]
35.Okular TMB 9 mm 1,25" 58° PLANETARY II [195.-]

Copyright © 2001-2017 teleskopy.pl
Teleskopy, astronomia, mikroskopy, lunety i noktowizory w najlepszym wydaniu!
 

zoom n joy
 
[575] [2250] [1493] [967] [4577] [1276] [833] [2816] [1162] [1473] [1895] [4295] [1734] [3116] [1889] [1514] [3314] [4514] [4783] [3205] [4557] [3175] [2677] [3626] [948] [4065] [2493] [1892] [810] [4499] [3270] [1671] [3186] [182] [1645] [54] [3963] [4223] [4004] [4300] [643] [2353] [2713] [2057] [2892] [4999] [2298] [2803] [2176] [4661] [391] [2312] [2654] [1615] [2098] [1962] [1751] [2577] [379] [2947] [545] [3907] [2537] [4030] [4664] [4272] [613] [2395] [1046] [3716] [2471] [4049] [4340] [2707] [3430] [2859] [610] [1523] [3965] [2036] [1972] [4230] [2979] [3137] [4505] [2999] [4356] [3584] [1410] [3063] [3441] [1879] [989] [5083] [3510] [2824] [2362] [4920] [1627] [4252] [1777] [289] [5114] [2392] [3135] [1335] [4918] [2510] [2124] [4883] [2907] [1551] [1227] [437] [1281] [1103] [4851] [909] [1099] [1152] [295] [3767] [2523] [1465] [2197] [193] [3726] [3497] [153] [2924]